- Член од
- 20 декември 2021
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 231
Posle objava na Q 2 prasanje ke bide dali i za 21 000 ke moze da se kupi a ona so crni listi toa za tamu vo Amerika ako saka nekoj da patuva ovde vo MK ne vazi taa lista20.900
Posle objava na Q 2 prasanje ke bide dali i za 21 000 ke moze da se kupi a ona so crni listi toa za tamu vo Amerika ako saka nekoj da patuva ovde vo MK ne vazi taa lista20.900
И други се тешеле така.Posle objava na Q 2 prasanje ke bide dali i za 21 000 ke moze da se kupi a ona so crni listi toa za tamu vo Amerika ako saka nekoj da patuva ovde vo MK ne vazi taa lista
Денес е 21.000Posle objava na Q 2 prasanje ke bide dali i za 21 000 ke moze da se kupi a ona so crni listi toa za tamu vo Amerika ako saka nekoj da patuva ovde vo MK ne vazi taa lista
Искрено не очекував волку брзо да дојде 21.000 и да ја помине Алкалоид , тие што пратат од порано знаат колку беше Алкалоид пред неколку години а колку беше КМБ , ова е позитивно лудило во банкава кое очигледно нема границиДенес е 21.000
Zamisli koe mislenjeИ други се тешеле така.
Во КМБ е собрано многу лошо друштво и поради профилот на некои од поголемите акционери и тоа што ќе се случува со нив во следниот период, за жал ќе страда реномето на компанијата и вредноста на акцијата. Спасувањето на банката на Камчев е дополнителен лош чекор што само ќе забрза некои негативни процеси. Најлошо е што секој сериозен проблем на КМБ ќе направи потрес во економијата во државава, затоа што голем број фирми се многу поврзани со банката.
Zamisli koe mislenje
Druze da ne te boli toa sto nemas akcii vo KB
Ништо не ме боли мене. Среќа форумов чува сè, па ќе се навратиме на муабетов подоцна годинава.Zamisli koe mislenje
Druze da ne te boli toa sto nemas akcii vo KB
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:
Tacno cuva seНишто не ме боли мене. Среќа форумов чува сè, па ќе се навратиме на муабетов подоцна годинава.
21.550Искрено не очекував волку брзо да дојде 21.000 и да ја помине Алкалоид , тие што пратат од порано знаат колку беше Алкалоид пред неколку години а колку беше КМБ , ова е позитивно лудило во банкава кое очигледно нема граници
КБ Публикум инвест станува КБ ИНВЕСТ, со доминантна сопственост на Комерцијална банкаИ други се тешеле така.
Во КМБ е собрано многу лошо друштво и поради профилот на некои од поголемите акционери и тоа што ќе се случува со нив во следниот период, за жал ќе страда реномето на компанијата и вредноста на акцијата. Спасувањето на банката на Камчев е дополнителен лош чекор што само ќе забрза некои негативни процеси. Најлошо е што секој сериозен проблем на КМБ ќе направи потрес во економијата во државава, затоа што голем број фирми се многу поврзани со банката.
22.125 MOMENTALNO SE DVIZI21.550
ОК но кое е твоето очекување. Ќе падне за 5%, 10%, 50%?Ништо не ме боли мене. Среќа форумов чува сè, па ќе се навратиме на муабетов подоцна годинава.
Позитивна бомба пука во КМБ денес , + 4 % иде 22.000 , реков само небото е лимит за банкава , двајца се смееја на мојот претходен пост со Чифлиганец и КМБ , е сега ја слатко се смеам21.550
Се надевам дека ги чуваш од времето кога кажа дека КМБ ќе биде 8.000Позитивна бомба пука во КМБ денес , + 4 % иде 22.000 , реков само небото е лимит за банкава , двајца се смееја на мојот претходен пост со Чифлиганец и КМБ , е сега ја слатко се смеам
Ova da ne donde miliardata na Micko preku KBПозитивна бомба пука во КМБ денес , + 4 % иде 22.000 , реков само небото е лимит за банкава , двајца се смееја на мојот претходен пост со Чифлиганец и КМБ , е сега ја слатко се смеам