Срамота за клуб како Вардар … значи за џабе ако е точно 40.000 се ништоНе им се даваат 40к, а уста одма отворија да лапнат 10к за таа позајмицата..
Каков ролеркостер на емоции беше оваа утакмица, на крај не попарија, на сите како да ни се сруши светот, испаднавме само поради поголемиот број на голови на Фленсбург на гостински терен, таа сезона станаа шампиони на Европа, со Барса се вратија од -7 во полуфинале, Гландорф даде гол во последна секунда за продолженија, на крај на пенали тепаше Фленсбург.Пред 10 години Вардар - Фленсбург ЛШ 1/4 , бев на утакмицава во Борис и мое мислење е дека ова е најдобра атмосфера во сала на која сум бил , во моментот на пресвртот мислам дека трибините ке се срушеа ..(штета само што не поминавме понатаму)
Кој сака да се присеќа еве ви линк , со пренос на алфа со наш коментатор , гледајте од 2.55 минута салата се тресе а овој првиот што искача за на терен голманов Малумбрес од Вардар го заборави и подарокот , ежење
EHF CHAMPIONS LEAGUE 2013/14 QUARTER FINAL VARDAR - FLENSBURG
EHF CHAMPIONS LEAGUE 2013/14 QUARTER FINAL VARDAR - FLENSBURG by Tomato Production and Alfa TV - Skopje, Macedoniayoutu.be
Доби Пелистер wild card па Вардар игра директно? Не ги испратив најдобро математиките за годинава во врска со наши претставници. Алкалоид сега останува во ЕХФ куп или оди на квалификации во Европа Лига?Честито Europa League во групна фаза.
?Честито Europa League во групна фаза.
Три пати ја прегледав утакмицата,,,топ атмосвера,едни од најдобрите судии судеа ама кога се ломеше утакм имаше две ситуции удар во лице над Карачич и не санкционирааа немаше Вар...некои ситници одлучија,Вардар играше ко Магдебург денес без класичен лев бек,Пред 10 години Вардар - Фленсбург ЛШ 1/4 , бев на утакмицава во Борис и мое мислење е дека ова е најдобра атмосфера во сала на која сум бил , во моментот на пресвртот мислам дека трибините ке се срушеа ..(штета само што не поминавме понатаму)
Кој сака да се присеќа еве ви линк , со пренос на алфа со наш коментатор , гледајте од 2.55 минута салата се тресе а овој првиот што искача за на терен голманов Малумбрес од Вардар го заборави и подарокот , ежење
EHF CHAMPIONS LEAGUE 2013/14 QUARTER FINAL VARDAR - FLENSBURG
EHF CHAMPIONS LEAGUE 2013/14 QUARTER FINAL VARDAR - FLENSBURG by Tomato Production and Alfa TV - Skopje, Macedoniayoutu.be
Da ne gi slusnam pokje losh zbor za nas da recat!!!Честито Europa League во групна фаза.
Не ми се верува.Од каде информација.Европа лига групна фаза играме со сигурност.