More glupsone, dosta mi relavitiziraj i pishuvaj gluposti!!!!@vouager Абе боту глуп, Левица сака Македонија да биде една изборна единица уште од формирањето на партијата. ДПМНЕ во изборната програма секако имаше реструктурирање на министерства и нивно е да пробаат да го избуткаат. Но знаеш што уште имаат во програма? - една изборна единица, истото што го бараат и Левица.
Знаеш што немаат во програма? Креирање на квази министерство за шиптaрите од ДУИ пак да имаат моќ. Баш бапротив, во програмата имаат дека ќе укинат рамковни вработувања, а го направија она што збореа дека ќе го укинат.
Пацер глуп.
Drzhi se do temata.
A toa e deka Levica od Ljubomora ne znaat na koj nachin nivniot Kurvarluk da go prodadat!
UAAAA 20 Ministerstva!!!
Ne be ne se UAAAA AMA ako ni gi ispolite zhelbite.
Kratko kazhano KURVI!
I zatoa nemoj da mi preseruvash i pishuvash neshto shto ne e tema na diskusija!
I na kraj kraeva shareni kurtoni ce sreduvale drzhava!
Prashaj go Che guevara kolku boja isprska niz Makedonija.
Ama jebiga, Parata ebava i kaj shto kur ne vi stasuva! Samo shto vie sevteto KURVINSKo go naprajvte, a sega sakate po Vtor pat.
Автоматски споено мислење:
Ne e toa temata!Фрли рипче фати крапче, јасно им е на нив дека мора нешто да жртвуваат за конечно да се изгласа таа една ебана изборна единоца како би Левица и остали мали партии да дојдаг на власт а не како до сега дпмне/сдс и останатите привезоци партии и се така во круг
Si ima vreme i za nea!
Vo momentov se raboti za Kurvarlukot od Apasiev!
Ce ve glasam ako mi gi ispolnite zhelbite!
Jasno?
I mozhat ushte 1000000000 postovi da napishat ova sharenive kurtoni i ima postojano da im go povtoruvam Kurva si e Kurva.
P.S. Za da bidi pojasno , VMRO I SDS se isto taka Kurvi, znachi narodecov neka bara ili dobri lastegarki ili nova Partija