Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 1.867
- Поени од реакции
- 4.601
Многу грешиш за Калулу.За у одбрана исто мора бар еден да дојде, Калулу е дрво, Кјаер го нема.
Нека го шутнат Калулу и нека земат двајца, еден добар и еден пред пензија за без пари, за Хумелс имаше шпекулации.
Да не останеме со Калулу Томори како столбови од хартија у одбрана и со Адли пред нив![]()
21/22 во вториот дел од сезоната одбраната беше коска,Калулу во тандем со Томори беа клучни за освојување на титулата.
22/23 Калулу и Томори не играа многу во тандем,без Кеси во ростерот Милан ја изгуби стабилноста па Пиоли проба да смени формација со тројца позади.Едно време и Калабрија беше повреден па Калулу играше десен бек а партнер на Томори му беше Малик.
23/24 Калулу беше повреден скоро целата сезона.
Поради многуте повреди сезонава во одбраната Габија ни беше најдобар дефанзивец,управата е задоволна од него и ќе му го продолжат договорот.
Реално Милан за следната сезона веќе има четворица дефанзивци Томори,Малик,Калулу и Габија па многу ме интересира кого ќе задржат и како ќе изгледа одбраната следната сезона.
Автоматски споено мислење:
Зиркзе ќе може да обезбеди многу повеќе движење и флексибилност отколку што можеше Жиру,брз е и може да го следи билдапот и да учествува во контра нападите што може да создаде нови напаѓачки можности за РЛЧ и Рајндерс во средниот ред. Од Зиркзе се очекува да има голема флуидност со крилата со што крилата би биле уште повеќе продуктивни и ефикасни.Не знам што толку гледаат во овој Зиркзи или како и да се вика, сум ја глеал Болоња неколку пута сезонава и никад не ми изглеал дека е нешто посебно. Али ај да видимо
Сезонава играше со Орсолини,Салемакерс и Фергусон но очекувањата се да биде уште подобар кога ќе биде опкружен со далеку поквалитетни фудбалери околу него.
Последно уредено: