- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.424
- Поени од реакции
- 9.316
Нашата.Za koja zemja stanuva zbor?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нашата.Za koja zemja stanuva zbor?
![]()
Za koja zemja stanuva zbor?
![]()
За година дена очекувај да прочиташ дека вмро ја организирало шарената и Јохан мавал со куртончиња. Откачен рингишпил се левиве дружиња.Pazi sega, ova e novo.
Imalo nepsmeni levicari od SDSM i sekako pismenite koi sega se levica. Samo zaboravi da spomni deka site bea sareni kurtoncinja pred da se razdelat ili potocno od koga ovie nepismenite od SDSM da im go nacukaat so se jajca na ovie pismenite od segasna Levica.
Kako vikase Mirka, korisni idioti![]()
не е проблем тоа да го прочитамЗа година дена очекувај да прочиташ дека вмро ја организирало шарената и Јохан мавал со куртончиња. Откачен рингишпил се левиве дружиња.
Za koja zemja stanuva zbor?
![]()
проеуучксдсми ти и оној локван и сите вие про-еу-учк-сдсм, уопште не ви е срам да зборите како сеа било срање нешто Албанци што ставаат
стварно?
демек ние од вчера сме сите на форумов?
Пресмешно е.проеуучксдсм
ти си бил тој изгубениот случај Берик дондарион, што да се каже повеќе.![]()
ne, tuku sega nema kur vo usta i vo race, pa moze da dishi i da iskuca nekoja glupostПресмешно е.
Ве гледаме неколку куртонски никови кои до вчера ништо не им сметаше во влдеењето на СДСМ и ДУИ. Немавте потреба да се жалите за целото големо-албанизирање на земјава.
Али сега составот е проблем.
Берик, албанизацијата се спроведува од 2001ва, кога вие тастер патриотите додека седевте по плажи во грција тука се потпишуваше колапсот на државата.Не ви сметаше 8 години 10 спрема еден УЧК-СДСМ, не ви сметаше де факто албанизацијата која ја спроведуваа нашите стратешки партнери цели осум години, али сега ги подадовте главичињата од дупките за тоа дека имало албанци у власт. Ајде бе? Стварно ве тангира тоа?