- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.347
- Поени од реакции
- 84.558
не сум сигурен за поведението на амбасадите дека ќе биде ко што викашЌе прават хаос тоа нема да чуди ама ако прифатат предвремени избори пак одат во влада и тоа со 20+ пратеници
не сум сигурен за поведението на амбасадите дека ќе биде ко што викашЌе прават хаос тоа нема да чуди ама ако прифатат предвремени избори пак одат во влада и тоа со 20+ пратеници
Калето досега ќе дадеше сигнали ама никогаш не знаеш со нивне сум сигурен за поведението на амбасадите дека ќе биде ко што викаш
Zosto se nezadovolni, da ne im fali Grubi ?Ајх, што бидна бе
Пола од овие што гласаа за вмро веќе се незадоволни.
Следната фаза е - "Разочарани сме" и"Сите се исти"
Pa levica teznee da go urne kapitalizmot i sve da se nacionalizira .. samo taka drzavata ke prkne.. nema Zajko da prodava struja, Kamcev da gi drzi site jaki kompanii ili Hari kostov da se izživuva..Ок ке изумре баграта.
Новата младина ке гласа.
Што понуди Левица на економски план, си ја читал ли изборната програма?
Градење државни компании? Мислам во капиталистички систем државни компании ке граделе. Со Пука Козметика ли ке градат?
Или она кога им се испушти социјални станови ке прават.
Сосема обратно од тоа што треба во една пазарна економија.
Помалку треба време да трошат на што нечини или кој е крив.
Досадна е таа прикаска. Нека се фокусираат што ке НАПРАВАТ а не да ми драпаат јајцата со палестина и џемо хаса.
Па и треба први да вљезат во ЕУ.“Ако не вљеземе у влада, ќе вљеземе у ЕУ - Александар Антиќ
Еве ви една изјава за мозгања, дадена во моменти на еуфорија.
Ја мислам дека ќе биде мирен до нова година.
Аљи може само да го погаљи.“Ако не вљеземе у влада, ќе вљеземе у ЕУ - Александар Антиќ
Еве ви една изјава за мозгања, дадена во моменти на еуфорија.
Ја мислам дека ќе биде мирен до нова година.
Само побрзајте, оти нема да остане ниту еден македонец во Албанија. На големо се пишуваат како бугари!Декларација против моноетничко владеење да донесат македонците од преспа, албанија не е на албанците, да се ревидираат симболите, знамето, грбот, историјата и химната.
Македонски универзитет во албанија, албанците се против образование, македонски театар во албанија, албанците се против култура, македонска академија во албанија, албанците се против наука,
македонски ансамбл, албанците се против македонски ора и тн.
pse jo.
А бе се‘ е тоа како што велиш...туку...не се сеќавам дека барем еден од нашите/македонските политичари, има практикувано реципроцитет во политичките односи на државата Македонија со соседите, туку се‘ нешто „мудро„ премолчуваа(т)...на македонска штета, нормално.Декларација против моноетничко владеење да донесат македонците од преспа, албанија не е на албанците, да се ревидираат симболите, знамето, грбот, историјата и химната.
Македонски универзитет во албанија, албанците се против образование, македонски театар во албанија, албанците се против култура, македонска академија во албанија, албанците се против наука,
македонски ансамбл, албанците се против македонски ора и тн.
pse jo.