А тоа е? Дека ги боли таквото дали ќе смениме име или не? Барем по резултатот тоа се гледа, мнозинството не гласаа.Сеедно како било „скроено“ прашањето, волјата на мнозинството е јасно изразена.
А тоа е? Дека ги боли таквото дали ќе смениме име или не? Барем по резултатот тоа се гледа, мнозинството не гласаа.Сеедно како било „скроено“ прашањето, волјата на мнозинството е јасно изразена.
Ова заклучоциве се по моделот на референдумите во новите руски републики у Украина?Мислењето и ставот на мнозинството се јасни. За тоа е свесен секој што ќе направи обичен разговор со обични луѓе, на повеќето секако ни е јасно дека позади реалноста од ропството под УЧК сатрапи стојат САД и нивните ЕУ вазали.
Автоматски споено мислење:
УЧК паразитите се на македонски грб благодарение на САД и ЕУ вазалите, инаку со нив ќе беше раскрстено уште во 2001-ва... Ама ова е одамна зборено и зборено, ад носиум заморно е веќе.
Чаре? До кај е путлер, ќе не ослободи ли конечно веќе?Па очигледно не знаеш. Во спротивно ќе знаеше дека во 2001-ва на добиена војна САД/ЕУ не натераа да потпишеме капитулација, пардон, рамковен договор со УЧК.
Не. Излези од гзот на Цивил и Метморфозис и сврти се околу тебе. Не мора до кинески и руски медиуми да идеш.Ова заклучоциве се по моделот на референдумите во новите руски републики у Украина?
Абе знам, да не беа еу и запад, не само што ќе ја решевме у 2001 со шипците, и Егеј и Пирин ќе ги вратевме.
Сосема безмозочно прашање (слично како - А камо Јалта?), преку кое се гледа дека одговори не те интересираат и дека односот кон тебе е пригоден, достоен за твоето ниво.Чаре? До кај е путлер, ќе не ослободи ли конечно веќе?
Од кај цивил еве излегов, одма ми се смени расположението, не сум веќе за еу. А метаморфозис требаше да ги гуглам да видам шо е тоа. Некако многу паника за толку мали анонимуси креваш. Како и да е, ете имало некое фајде од дискусијата со тебе, научив нешто ново.Не. Излези од гзот на Цивил и Метморфозис и сврти се околу тебе. Не мора до кинески и руски медиуми да идеш.
Инаку, Америка рече, буквално: - Ако не се тепате против Албанците со истото оружје со кое они ве тепаат, ене го кај е Авиано.
Сосема безмозочно прашање (слично како - А камо Јалта?), преку кое се гледа дека одговори не те интересираат и дека односот кон тебе е пригоден, достоен за твоето ниво.
Даден е линк од Wikileaks за изјавата низ темиве (околу притисокот за амнестија на воените злосторства) и како и изјавата на наш генерал околу заканите со Авиано.Од кај цивил еве излегов, одма ми се смени расположението, не сум веќе за еу. А метаморфозис требаше да ги гуглам да видам шо е тоа. Некако многу паника за толку мали анонимуси креваш. Како и да е, ете имало некое фајде од дискусијата со тебе, научив нешто ново.
Дај таа буквалната изјава кај што нато директно ни се заканил со бомбардирање.
Ме интересираат одговори, само никој ги нема. Се е нафрлано селективно избрани информации без нешо конкретно. Глупо е да тврдиш еве русија само што не завладеала со Балканот а да не знаеш од прилика коа ќе се деси тоа чудо. Исто еве готова е еу, муабет што го слушам 15 години. Исто со нато.
Добро де ја малце скокнав неколку чекори. Сеуште сме во фазата на билдање негативен сентимент кон еу. Педери, африканци, сатанисти, нацисти, ги бранат членките не нас …Даден е линк од Wikileaks за изјавата низ темиве (околу притисокот за амнестија на воените злосторства) и како и изјавата на наш генерал околу заканите со Авиано.
Никој не вика дека Русија завладеала, викаме дека јавниот наратив кај народот кон евроинтеграциите е сменет.
Не ме занима тоа. Битно ми е што тргна натаму работата. Доста беше од овоа.Ама пак ме занима, сигурно има некој план, некоја временска проекција, коа ќе почне да гази тука на балканот руска и кинеска чизма? Еве твое мислење дај. 20 години? 5? 150? Не биди скромен и срамежлив, на толку знаење сигурно имаш некоја бројка у глава.
секако дека не се десилоП.с. Дај линкот од викилис и од генералот наш … otherwise never happened
Ех не те занима. Ти едвај чекаш некој сојуз со браќата северни, повторно да бидеш главен тука, да добиеш уште малце земја на сметка на нас.Не ме занима тоа. Битно ми е што тргна натаму работата. Доста беше од овоа.
секако дека не се десило
Колку години имаш, и каде живееш? Тинејџер од друга држава, друга планета? Сакаш линкови од историја која не е напишана од победникот? Треба ли „линкови“ и дека небото е сино (кога не е облачно), и дека водата е мокра? Кажи, ќе се обидеме да учиниме.дај ми некој линк и ја да видам, како на добиена војна не терале на капитулација а претходно како ни се заканувале со бомбардирање ако не сме нежни.