Kак'в б'лгарин си, че се срамуваш от собствената си мајка?Тебе ти е мајка не мене.
Kак'в б'лгарин си, че се срамуваш от собствената си мајка?Тебе ти е мајка не мене.
Ти не се срамуваш, исто мислиш и со каракачанов и со пуно и со вучиќ и со мицотакис.Kак'в б'лгарин си, че се срамуваш от собствената си мајка?
Ех па ти, времето кога беше Љубчо гласан не беше болен, сега лаже за некаков михајловизам, во тоа време ако се спомнеше ванчо ќе беа дигнати на клоци, ама си подлажува војводата, политичар е курва.Кога еден Љупчо Георгиевски го гласавме да ни биде премиер и лидер на етничките Македонци во Вардарска Македонија,логично е да сме Бугари .
Второ,гласавме пак за Заев .
Не направи Славо-Македонци и курот негов Ковачевски не зегна со бугарскиот предлог, фактички сме Бугарски Славо-Македонци.
Сега Албанците ебат Бугарски Славо-Македонци. 2024 година
О-Р-Д-А
Ако те споредуваат со благонадежно татарче, чест е да си комуњар. Или карикатура. И двете се подобри.Ти не се срамуваш, исто мислиш и со каракачанов и со пуно и со вучиќ и со мицотакис.
За сите соседни народи си комуњарска карикатура.
Ти брат ништо не знаеш од историја нити своите претци, срамота е својот идентитет да тие комунистички, фашистички или некој друг тоталитарен политички режим, ти се декларираш за македонец по род и нација така? епа чествувај, учи и читај за нашите претци па сам дојди до заклучок за твојот и идентитетот на твоите претходници, не дозволувај да бидеш манипулиран од ликови како љубчо и партии. Јас никаде не сум кажал дека сум против асномците или дека они не се дел од мојот идентитет, но се многу мал дел од тоа што е македонија и македонскиот народ и нација. И самите да се живи денес би ти кажале дека стоеле на рамениците на великани.Ако те споредуваат со благонадежно татарче, чест е да си комуњар. Или карикатура. И двете се подобри.
Дај некоја книга препорачај да прочитам. Можда и ја ќе се разбудам еден ден како блгаринТи брат ништо не знаеш од историја нити своите претци, срамота е својот идентитет да тие комунистички, фашистички или некој друг тоталитарен политички режим, ти се декларираш за македонец по род и нација така? епа чествувај, учи и читај за нашите претци па сам дојди до заклучок за твојот и идентитетот на твоите претходници, не дозволувај да бидеш манипулиран од ликови како љубчо и партии. Јас никаде не сум кажал дека сум против асномците или дека они не се дел од мојот идентитет, но се многу мал дел од тоа што е македонија и македонскиот народ и нација. И самите да се живи денес би ти кажале дека стоеле на рамениците на великани.
Со ова покажуваш колку не разбираш од историјата и не можеш да раздвоиш пропаганда од вистина, што да препорачам јас не верувам дека ти си седнал за македонските работи од мисирков да си прочитал не па нешто друго.Дај некоја книга препорачај да прочитам. Можда и ја ќе се разбудам еден ден како блгарин
Јас па незнам зошто ти објаснувам, вакви како тебе југоносталгици, лазо тито лазо тито на прсти се бројат.
Абе татарче низаедно, моите предци колку што пропателе и од твоите хора и од титовци и лазовци, да те фатам тебе и едно србоманче и да ви ставам сол на рани година дена пак нема да биде задоволена космичката правда.Со ова покажуваш колку не разбираш од историјата и не можеш да раздвоиш пропаганда од вистина, што да препорачам јас не верувам дека ти си седнал за македонските работи од мисирков да си прочитал не па нешто друго.
Јас мислам дека ти си бугарски трол, ако се земе во предвид дека вакви како тебе во македонија се многу малку, да сметаш дека јас сум бугарин тешко, оти ако сметаш дека јас сум бугарин тогаш што си ти?Дај некоја книга препорачај да прочитам. Можда и ја ќе се разбудам еден ден како блгарин
Џеват ме асоцира на еден истоимен рапер којшто носеше каиш на панталони на кој пишуваше Џеват, ако зумираш на сликата ќе го видиш.Прегледај го приврзокот 418992
Не сум и ставил такви имиња, Џеват и Рустем се викаат, доста се модерни.
По каурска фаца од таа на Арсим јас не можам да замислувам.
Приказни од мали деца за мали деца.Ех па ти, времето кога беше Љубчо гласан не беше болен, сега лаже за некаков михајловизам, во тоа време ако се спомнеше ванчо ќе беа дигнати на клоци, ама си подлажува војводата, политичар е курва.
Србија.Кои факти ни гарантираат дека под друга сила отколку под нато би прошле подобро? Мукла.
Одговорено му е све, а и ти не си му одговорил ништо.Ај јас ќе ти одговорам пошто многу си натажен, а порано често сум навивал за аутсајдери
Кога ќе е новата Јалта?
Следната Јалта (прес) конференција ќе биде после крајот на следниот светски меч, пошто нели после натпревар се прави (прес) конференција
Како сте сигурн дека Балканот под таа нова Јалта би сменил дрес?
Нормално е да смениш дрес после светски меч пошто нормално ќе смрдиш на пот од утакмицата и уште повеќе ќе те рачунаат за аутсајдер (ауслендер) ако не смениш
Кои факти ни гарантираат дека под друга сила отколку под нато би прошле подобро?
Секогаш подобро е да бидеш со фаворитот наместо со аутсајдерот (ауслендерот),
се дешаваат и изненадувања ама кој сака да се коцка подобро да си појде до кладилница
Се надевам си задоволен со одговориве, ако имаш уште некое прашање слободно прашај си
Се осеќале понижениЕвропскиот фронт усвои политичка декларација за етничкиот легитимитет што произлегува од изборите
Во Тетово коалицијата „Европски фронт“ усвои политичка декларација за етнички изборен легитимитет за која беше посочено дека ќе биде испратена до сите локални и меѓународни институции. Добивај вести на вибер Декларацијата ја потпишаа сите партии кои го сочуваат „Европски фронт“ Демократска унија...a1on.mk
За ова не сум баш сигурен.Ќе трчкаат од една амбасада до друга ама кога ќе видат дека немаат поддршка од надвор ќе престанат да лаат.
Ќе прават хаос тоа нема да чуди ама ако прифатат предвремени избори пак одат во влада и тоа со 20+ пратенициЗа ова не сум баш сигурен.