Кој ти вика за победата бе, па реално сите ви честитаа затоа што со млади деца победивте и чесно се спасивте од трета лига, се додека не испаднаа слики и сега видеа. Ќе го јадете следната сезона насекаде да знаете уште сега, каде и да гостувате како шиптaри ќе ве пречекуваат и бетер. Битолчани не им дале бодови, па Осогово е исто македонска екипа, кој кур да ви пуштат вас, после вакво глупирање криво ми е што не ве ебеше Куманово со 5 комада, нив ги тепаа цела сезона по шитарскитe села, вие им рипате на маса како на свадба да сте.Koga Skopjani te kodoshat pred Uefa a Bitolchani so 6 Prilepchani vo prv tim ne ti davaat bod za opstanok i posle gubat 3-0 od Osogovo da im dadat opstanok, Prilepchani sami ke si ja zavrshat rabotata vo barazh, pa koj saka neka se raduva.
Trebashe da mu se pushti utakmicata na Kumanovo samo zatoa shto imaa rivalstvo so Arachinovo sezonava?
Никој не збори за победата во баражот, поштено сте победиле и тоа е тоа. Ама да ги викаш Арачиновци на трибина, на маса после да седиш со нив, па на крај да завршиш со ајде љуљ чочек, а во коментари да пишуваш браво браво, и истите тие Арачиновци да се смеат каде е Куманово, викнете ги Кумановци и слично, тоа е невиден срам за вас Прилепчани кој демек сте најпатриотски град во Македонија.Koga Skopjani te kodoshat pred Uefa a Bitolchani so 6 Prilepchani vo prv tim ne ti davaat bod za opstanok i posle gubat 3-0 od Osogovo da im dadat opstanok, Prilepchani sami ke si ja zavrshat rabotata vo barazh, pa koj saka neka se raduva.
Trebashe da mu se pushti utakmicata na Kumanovo samo zatoa shto imaa rivalstvo so Arachinovo sezonava?
Не, туку после победата и сунет да напраеја.Koga Skopjani te kodoshat pred Uefa a Bitolchani so 6 Prilepchani vo prv tim ne ti davaat bod za opstanok i posle gubat 3-0 od Osogovo da im dadat opstanok, Prilepchani sami ke si ja zavrshat rabotata vo barazh, pa koj saka neka se raduva.
Друже ако јадете ремет некаде немој да плачите затоа што ништо не направивте да покажете дека не се согласувате.Koga Skopjani te kodoshat pred Uefa a Bitolchani so 6 Prilepchani vo prv tim ne ti davaat bod za opstanok i posle gubat 3-0 od Osogovo da im dadat opstanok, Prilepchani sami ke si ja zavrshat rabotata vo barazh, pa koj saka neka se raduva.
Ti bratu za koja ekipa imash igrano vo 3ta/4ta liga?Гледав вчера бараж финале Пчиња-Студеничани. 1 1 заврши регуларен дел, на пенали тепаа Пчиња. Тврда утакмица, Студеничани цврста екипа овие од Пчиња ја имаа иницијативата цела утакмица скоро, не се лоша екипа. Ни Студеничани не се рака на срце, шиптсрска екипа што има капацитет да игра и на гостински терени.
Ржаничино ги тепале Њу Старс и со тоа идат у трета лига. Како што разбрав третиот патник ќе се бира меѓу поразениве, што значи Њу Старс и Студеничани ќе играат уште едно финале у недела.
Раштак, Драчево и Петровец испаднаа.
Ржаничино, Пчиња и Студеничани/Њу Старс се нови третолигаши у Северот.
За ФК Илинден цела кариера, од младински категории до сениори, со исклучок на 6 месеци од сезонава на почеток каде играв за Фк Локомотива Пехчево што уствари е наш клуб само што ја користиме нивната лиценца. Ама не ми се свиѓаше екипата и си се вратив у матичниот кој што сезонава прв пат после кујзне колку години игра у 4та лига.Ti bratu za koja ekipa imash igrano vo 3ta/4ta liga?
Добри екипи се и Пчиња и Студеничани.Гледав вчера бараж финале Пчиња-Студеничани. 1 1 заврши регуларен дел, на пенали тепаа Пчиња. Тврда утакмица, Студеничани цврста екипа овие од Пчиња ја имаа иницијативата цела утакмица скоро, не се лоша екипа. Ни Студеничани не се рака на срце, шиптсрска екипа што има капацитет да игра и на гостински терени.
Ржаничино ги тепале Њу Старс и со тоа идат у трета лига. Како што разбрав третиот патник ќе се бира меѓу поразениве, што значи Њу Старс и Студеничани ќе играат уште едно финале у недела.
Раштак, Драчево и Петровец испаднаа.
Ржаничино, Пчиња и Студеничани/Њу Старс се нови третолигаши у Северот.
Њу Старс се истиот тим на Илчо што играа во младински лиги? Деца се или има и постари?Добри екипи се и Пчиња и Студеничани.
Пчиња и лани заслужи да игра во трета лига, ама загубија бараж на пенали со Бутел (кои после го шитнаа местото на Раштак) во утакмица во која 100 шанси имаа, а овие не излегоа од половина.
Студеничани изгази во нашава општинска, али реално слаби се останатите екипи. Им даваа по 7 комада како од шала. Го имаат Музафер Ејупи кој се врати по пензионирањето во Осијек.
Нема шанси Њу Старс во новиот бараж, сигурен сум дека Студеничани ќе влезе во трета лига.
Па прилично сум сигурен дека ќе имаат и доста високи амбиции за втора лига. Тие се екипа на Изет Меџити, а сега кога се на власт сигурно ќе ги буткаат.