Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.969
- Поени од реакции
- 18.155
Види го бе овој би и простил еден црнечки кур...абе би и простил километарска колона како на госпоѓиците од Ред лајт дистрикт.
Кој е тој Антонио ? Димитриевски ?Оваа додека ја плескаше Антонио и траеше кариера после тоа потоп...
Да тојКој е тој Антонио ? Димитриевски ?
Се ебе како фока Ноне,само меѓу цицки колку кура и имаат поминато.Јас би и предложил и OnlyFans сигурно ќе направи убава пара.Сите вие овде, исклучиво врз основа на изгледот на оваа, мислите дека знае нешто многу добро да се ебе?
ОК, значи тоа прашав - дали само врз основа на изглед зборите или има и други информацииСе ебе како фока Ноне,само меѓу цицки колку кура и имаат поминато.Јас би и предложил и OnlyFans сигурно ќе направи убава пара.
Fokite se klecat ednas godisno, ete dva patiСе ебе како фока Ноне,само меѓу цицки колку кура и имаат поминато.Јас би и предложил и OnlyFans сигурно ќе направи убава пара.
Ок брат и Ноне се ебе двапати ,ама до пладне.Fokite se klecat ednas godisno, ete dva pati![]()
Jas ja imam ebenoСите вие овде, исклучиво врз основа на изгледот на оваа, мислите дека знае нешто многу добро да се ебе?