Секс со мажена/оженет!

• Креатор на темата Креатор на темата Sukbob
  • Време на започнување Време на започнување
Енаш дроља засекогаш дроља.

Не мора да значи, може некој ќе ја "спаси" од лошиот пат. Има луѓе во вакви свети мисии и не треба да бидат обесхрабрени. :D

Знајш дека години наназад те сметам за кул лик и затоа нема да те земам тебе за пример ама имам една молба:

Дај, те молам, делот „Начекал овај пиче за дупење...“, па сè до крај испечати го на една маица и чувај ја. Следна прилика кога некој другар ќе те покани на момачка испијани го и стави му ја маицата.
Не мора да го сликаш!
Не мора да го кажиш никаде!
Тие работи сами од себе одат, ќе се најди некоја будала да го прекажи. ;)

Знаеш што ќе се деси, така?
Без разлика дали ќе бидат драми или не.

Пичка - е карактерна особина повеќе отколку што е полов орган.
Тоа утврдивме од твоето битисување со n-ти јузер тука и цитирање со директни навреди.

Одважи се и биди маж па пиши од твојот профил па да дебатираме ко луѓе.
Доколку не, одјеби.

Те чеша газето, така?
Ако почнам да те влечкам по темите и да ти вадам цитати кај шо се губиш пак ќе плачиш кај Златичот и Коцка?
Пак сакаш по тој пат да одиме?

Олабај и не се гибај кога лично не те рчкаат.
Знајш дека нема да ти попуштам да ме клоцаш.

Ама не брат, ТОЈ е ЕБАЧИШТЕТО, ти текнува?

Нашол некоја јадница да ја тркала ко маторица низ чаршафи битно, шо ги ебаш децата и доживотните трауми.
Битно некој си мисли дека е Роко Сифреди.
Туга.
Ахахах дај бе земи си терапијата на време ебате лоботом. Куp ме боли и за тебе и за дечкото што ја направил темата. Се гледа дека некоја ти го има изгорено газот ептен, затоа си толку инвестиран на темата.

Пичка е нешто што ти го имаш видено само на порнич :pusigo:така да иди рокни еден cry wank и иди на спиење.

Клецкај друже немај гајле ти си слободен човек она нека му ја мисли, плус не е сапун па да ја истрошиш да нема за мажот нејзин.

Само бегај од кај неа дома, да не го фатиш некој ден бонусот на гостински терен

Клецкај друже немај гајле ти си слободен човек она нека му ја мисли, плус не е сапун па да ја истрошиш да нема за мажот нејзин.

Само бегај од кај неа дома, да не го фатиш некој ден бонусот на гостински терен
Гостински дупло се важат поените

Eve vaka... vo mojata familija fativme takva na lice mesto, i znam uste nekolku familii od koga ke se fati takva koi se posledicite

1 za svalerot prodolzuva zivotot, obicno nema posledici golemi ipak moze da se desi konflikt, boks, los glas deka si rasturil brak, odprilika toa e sea sto se desava u familija
2. Ako e familija bez nekoi poroci, se rusi blagosostojbata do daska, lugeto moze da se razocaraat, doaga razvod, ako covekot ja sakal, ke mu pritreba vreme da ja zaboravi, ke pie ke kocka...ipak e jak udar, kaj mene posle 8 godini starite uste ziveat vo toj son deka vo familijata nemalo razvod...ali treba da svatat deka zivotot odi ponatamu
3. Za decata deteto ili sto osranuva od toj brak... vo sekoa od ovie familii moze da napisam 5 od 7 horor scenarija... da dae Gospod da ne se desi vo niedna vasa bliska familija....dete sto ke bide kako kufer 3 dena vamu 2 dena tamu.. kaj majkata edno vospitanje kaj babata drugo, se toa doaga katastrofa za negoviot razvitok... jas toa go gledam kaj site ovie deca... toa e najlosoto scenario... sto drolja moze da napravi

Па тоа е одвратно од неа, мора да се консултира со некој. Дај ми бројче да поразговарам со неа

Добро бе на кого му е гајле дали некој клецал мажена или немажена, ѓомити на мажениве им е позлатена. Детето шо ја отвори темава е некој трол, нема изгледа женски полов орган видено во живот, па сега е возбуден и мораше да сподели дека клецкал видел онаквое во животот.
Тоа е кога се мажат за документи и слично па после тераат швалерај. Дете оди прај што сакаш, и не замарај. Небитен си, ко лански снег.

Добро бе на кого му е гајле дали некој клецал мажена или немажена, ѓомити на мажениве им е позлатена. Детето шо ја отвори темава е некој трол, нема изгледа женски полов орган видено во живот, па сега е возбуден и мораше да сподели дека клецкал видел онаквое во животот.
Тоа е кога се мажат за документи и слично па после тераат швалерај. Дете оди прај што сакаш, и не замарај. Небитен си, ко лански снег.
Кога последен пат си имала секс се гледа дека те тресе???

;)
Кога последен пат си имала секс се гледа дека те тресе???
Јас немам секс, јас водам љубов, има голема, огромна разлика. Затоа и не ги разбирам овие постови, имал секс пази, па како можам да имам секс, со некој кој не го сакам и за кого не сум емотивно врзана, сексот треба да е кулминација на љубовта, на емоциите, секс без љубов,тоа ти е ко да јадеш блуткава храна, или еве зелка салата без сол, зејтин и оцетче.

;)
Јас немам секс, јас водам љубов, има голема, огромна разлика. Затоа и не ги разбирам овие постови, имал секс пази, па како можам да имам секс, со некој кој не го сакам и за кого не сум емотивно врзана, сексот треба да е кулминација на љубовта, на емоциите, секс без љубов,тоа ти е ко да јадеш блуткава храна, или еве зелка салата без сол, зејтин и оцетче.
...е да, салатата мора сол,зејтин и оцетче, кога се нормални условите и не се гладува, ама остани недела дена без јадење, дали ќе гледаш дали има сол или оцетче салатата?

...до сега никој не ги смири хормоните на младоста кога треба да работаат, освен не дај Боже се има болест, емоциите ако не се исфрлат и со по еден оргазам во комбинација, телото ќе издржи ама ќе го земе патот кон депресија,

...е сега, има излез кога жената е најфертилна самата возраст го дава тоа, природно е, во таква ситуација на верност (исто важи и за мажите) да мастурбира или ќе го земе правецот на депресија и анксиозност, тука нема херои, тука нема „јас издржувам“ ако се работи за здрава особа, вентилот мора да се попушта повремено за да не дојде до непосакувана хормонска експлозија со депресивни и анксиозни испади!

Најнова мода е да ја голтаат кнедлата и да не се прави сцена ради децата и околината. Резилот да не пукне, па ќе се живее со дроља ако треба.
Е тоа која бавна смрт е Господ никому да не даде.
Онака од радозналост.
Тие после воопшто имаат ли некаков сексуален живот?
После такво емоционално рушење и болка дали воопшто осеќаат страст еден кон друг?

...е да, салатата мора сол,зејтин и оцетче, кога се нормални условите и не се гладува, ама остани недела дена без јадење, дали ќе гледаш дали има сол или оцетче салатата?

...до сега никој не ги смири хормоните на младоста кога треба да работаат, освен не дај Боже се има болест, емоциите ако не се исфрлат и со по еден оргазам во комбинација, телото ќе издржи ама ќе го земе патот кон депресија,

...е сега, има излез кога жената е најфертилна самата возраст го дава тоа, природно е, во таква ситуација на верност (исто важи и за мажите) да мастурбира или ќе го земе правецот на депресија и анксиозност, тука нема херои, тука нема „јас издржувам“ ако се работи за здрава особа, вентилот мора да се попушта повремено за да не дојде до непосакувана хормонска експлозија со депресивни и анксиозни испади!
Најверојатно до годините е, порано сум се впуштала во безначајни авантури зборам пред некој 17 години, но сум се почувствувала одвратно, како џогер за чистење, кога сум влегла во однос, за кој што сум мислела дека е искрен и од другата страна, но сум се излажала, затоа велам, грозно е чувството кога знаеш дека му служиш на некој, само како предмет, за истресување на телесни течности и задоволување на примитивен нагон, како кукла за мастурбација.
Денес не би можела да замислам, да се впуштам во однос, во кој не би била сто проценти сигурна дека е обострано посакуван и без да се роди љубов, емоции. Инаку подобро би постела во манастир цел живот, барем би имала мир во душата, одколку да се почувствувам повредена и искористена.

Онака од радозналост.
Тие после воопшто имаат ли некаков сексуален живот?
После такво емоционално рушење и болка дали воопшто осеќаат страст еден кон друг?

" Кај течело, пак ќе тече" :icon_lol:

Претпоставувам дека ни претходно не биле за фалење по тоа прашање. Механички се живеело, а и не мал дел од сопрузите се и буљаши што се оженети под притисок од дома.

Абе дечки, вие стварно уназадени.

Па Орце Стефковски одамна испеа :

Не е сапун да се истроши,
море млада жена убава,
треба да се гали, милува.

Осеќаат, секој први во месецот, ко ќе легни ратата од кредитот. :D

Ахахах дај бе земи си терапијата на време ебате лоботом. Куp ме боли и за тебе и за дечкото што ја направил темата. Се гледа дека некоја ти го има изгорено газот ептен, затоа си толку инвестиран на темата.

Пичка е нешто што ти го имаш видено само на порнич :pusigo:така да иди рокни еден cry wank и иди на спиење.
То шо те боли го наоѓаш барем ко ќе мочаш или и за таму ти треба втор-трет профил (помош де)?

“Инвестиран“ сум на темата оти другар ми си го тргна пиштолот заради една курва, шо ете како во случајот, сакаше и други да и ја полнат пиперката.

Тебе ако толку ти сечи или пак ако сакаш да си правиш филмови, продолжи - посекако докажа дека си дунде и не пиша од својот профил (ниту тука на темата, ниту во приватна порака).

Путе, класика.
Трај си. :smirce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom