За 4 години многу сра*а може да се случат, дури не си ја добијат.Ццццц каков почеток на "спасителите"...Африм Гаши спикер во собрание. Време е и овие за 4 години да идат во вечните почивалишта заедно со сдс, а некои нови луѓе да ги заменат нивните места.
у право си владеУриме за утепаните пензионери кои шиптаpите дпне ги прелажаа дека се "патриоти" и тие тупоглавци во најголем дел им поверуваа
не беше на Бучко тоаAbe se znaese ova, 2004ta buchko ni eba majkata so podelbata i ne dokusurija i vmro i sds. Dodusa sds ispadna apla albanska partija, im dade se a ovie prodolzuvaat po toj trend. Sega sledi samo poloso.
Не знам кај го виде лудиот битолчанец си помешал нешто веројатно, но мртва трка е кој е поголем штетник меѓу сдс и дпне а они нека продоложат да ги гласаат тие две партии вечно дури и Албанија и Молдавија не не престигнату право си владе
требеше да продужат да гласаат за европска иднина
затоа сме ние овде да ги потсетиме НЕБАЊАНИТЕ дека едина МАКЕДОНСКА ПАРТИЈА остана ЛевицаПрва седница на странски јазик, мицко шиптаpот си ја тера агендата
тоа е наративот, потпуно истоНе знам кај го виде лудиот битолчанец си помешал нешто веројатно,
Наративот е многу прост, едноставен и недвосмислен, дпне и сдс се една и иста партија која глумат лудло дека се противници и 30 години работат за шиптаpски интереси и против Македонија, сите економски и социјални резултати до сега ќе го потврдат тоатоа е наративот, потпуно исто
само у обратна насока
секако дека не мислев на тој дел од постотНаративот е многу прост, едноставен и недвосмислен, дпне и сдс се една и иста партија која глумат лудло дека се противници и 30 години работат за шиптаpски интереси и против Македонија, сите економски и социјални резултати до сега ќе го потврдат тоа
...ај собери си ги за себе епитетите што си научил на улица, ако знаеш да дискутираш, дискутирај, вакво однесување кога ме цитираш, во иднина ќе ти го пријавувам за лично вреѓање!blaga retardacija e da smetash
...па што честиташ, преводот во Собранието не е од сега, сефте!Честито превод во собрание
...интересно, кои се „чисти Македонци“, а кои се „нечисти“?Прегледај го приврзокот 418555
се чисти Македонци
Нечисти се тие тука на кои им е помила партиската од македонската кауза....интересно, кои се „чисти Македонци“, а кои се „нечисти“?