- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.500
- Поени од реакции
- 37.336
...зш бе сега мешаш без веза, не влашки надимак е!Фала еј, ни олесна на сите одма, овоа зекир егејско име ли е, не сум го слушнал досега?
...зш бе сега мешаш без веза, не влашки надимак е!Фала еј, ни олесна на сите одма, овоа зекир егејско име ли е, не сум го слушнал досега?
Vo krusevsko prilepskiot region nekolku sela se izvorno albanski, ona albanci albanci. Aldanci, Norovo, Zitose, Crniliste i eventualno uste nekoe, ne mi teknuva sega. Tolku se pet sest sela na krst. Drugite se Bosanci,Turci, Makedonci ( muslimani ili hristijani) i cat pat nekoj Albanec.Но крушево и порано имало албанци но не во тој број, додека прилеп и велес секогаш биле чисти.
Црнилиште се наши ама ај нека бидат албанци, од црнилиште мислам направија масакар во папрадиште.Vo krusevsko prilepskiot region nekolku sela se izvorno albanski, ona albanci albanci. Aldanci, Norovo, Zitose, Crniliste i eventualno uste nekoe, ne mi teknuva sega. Tolku se pet sest sela na krst.
Crniliste kolku sto znam e albansko selo od sekogas. Ne e ko Lazani na primer.Црнилиште се наши ама ај нека бидат албанци, од црнилиште мислам направија масакар во папрадиште.
Во време кога биле дискриминирани господинот на тв.
...А.Гаши бил на времето рапер во бенд група ,,Празни џепови",
Сите тие села во долнени или чашка беа или македонци муслимани или турци, после свртија капа.Crniliste kolku sto znam e albansko selo od sekogas. Ne e ko Lazani na primer.
Turcin ne ti vrti kapa, Bosanec isto. Ako bile turci ili bosanci, i sega se toa.Сите тие села во долнени или чашка беа или македонци муслимани или турци, после свртија капа.
Многу грешиш, кај босанците уште по засилено е сега, може и подобро е така, незнам дали приметуваш дека турција при секоја криза на пример случувањата во диво насеље повикува на почитување на рамковниот договор.Turcin ne ti vrti kapa, Bosanec isto. Ako bile turci ili bosanci, i sega se toa.
...па не би рекла, сакаш пример, ако важи селективно можи!Turcin ne ti vrti kapa, Bosanec isto. Ako bile turci ili bosanci, i sega se toa.
Зошто пред хотелот Монтана Крушево сеуште нема истакнато албанско знаме кога се знае дека сватот на Аца Антиќ е новиот сопственик?Vo krusevsko prilepskiot region nekolku sela se izvorno albanski, ona albanci albanci. Aldanci, Norovo, Zitose, Crniliste i eventualno uste nekoe, ne mi teknuva sega. Tolku se pet sest sela na krst. Drugite se Bosanci,Turci, Makedonci ( muslimani ili hristijani) i cat pat nekoj Albanec.
Гледаме како ги запаливте последниве денови, по ручеци со Арачиновци. Ќе тропне и кај тебе портата не се секирај, на овој или на оној начинNie i Prilepcani gi zapalivme na vremeto. Skopjani cekaa da dojdat rezervisti od provincija da im go branat gradot. Tetovcani si gi prodavaa imotite za ubaj pari. Krusevcani dve sela gi dupcat, Aldanci i Norovo. E pa jbg, neka gi tepat.
P. S ti gi znam mislenjata, ne se sekiraj
Toj nekapeniot normalno, pravnikot koj zalutal vo specijalnoto obvinitelstvo oti imal samo najdobri nameri i prv kurton vo sarenata revolucija.
Го чекам да се изјасни, по учен е од @puno кој избегнува прашања.
vlade ti samo kur mozesh da pushish posho si isfrustrirana kuchka koja ima stokholm sindrom kon apasiev , stamenkov33 glasam za narodna partija a toa ne e dpmne/sdsAmi da mu dajme kurtoni so boja ako ne pak, togas idat do izraz. Togas se vo element.
Во скопскиот регион 40% од новородени минатата година се шпони.Ако мислиш дека ова не е потполна шиптаризација незнам тогај кога ќе бидеГрешиш дека има албанци во таков број, во Прилеп и Велес па нема ниту еден, има како случајни минувачи ако мислиш на тоа, инаку и скопје е далеку од албанизирано, таму се удира од западот сарај, карпош, но едноставен е лекот, вето за албанци во купување имот.
Автоматски споено мислење:
Но крушево и порано имало албанци но не во тој број, додека прилеп и велес секогаш биле чисти.