Nisto gjubre ne e toa. Marketinshki trik na kompanii samo za da zeznat korisnik kolku mozat. A ona papirot nepotreben u kutijata koj nikoj ne go Cita ne e gjubre. Nego muabetot mi bese, pred dve godini zemav realme 9 pro plus. A be ziv merak vo kutija maska i polnac 67 vati niven. Nisto ne morav da se zamaram a za ovie dve godini zakluciv deka nema nesto podobro od toa da Napolnis Telefon za eve 40 minuti neka e zboram od 0 do 100 i da si imas maska. Ednostavno ne otidov nikade nisto da dokupuvsm i da se zamaram a osobeno ne da se zamaram tamu so nekoj polnac od 25 35 45 vati i da cekam saat i pol da Napolni. Muabetot mi e za 400 500 evra ima kompanii kako realme izgleda sto stvarno te pravat srekjen sto si kupil mobilen. Sekoj so svoeto.
potpolno se slozuvam so toa hartiite vo kutijata nikad ne sum gi otvoril da vidam sto se, ama eve be drugar od 2015 do sega istiot punac, ne mi e problem dur rabotam 8-9 saati sekako ne mrdam da go stavam telefonot da se polni, dali ke bide 40 min ili ke bide 2 saati ne mi menuva.
po fioki imam barem 4-5 originalni kabelcinja za polnenje sto nikogas ne se upotrebeni edno mi e poveke od dosta, koga ke rikne ke go snemam
Da za maskata se slagam, ona za maskata sto uste poveke mene me nervira e sto ke napravat nekoja glupa promena samo za da ne mozes da ja iskoristis starata a na telefonot realno smenile 1mm vo debelina ili sirina nadvoresno, poveke bi se bunel za vakvite mizerni "promeni" koi mi pravat dopolnitelni trosoci odkolku za polnacot sto realno mozes da go reiskoristis, ete cim si dobil so realmi-to polnac koj k da ides da kupuvas nov cim imas veke?