Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.027
- Поени од реакции
- 30.025
Знам дека е шок и неверување за некој како тебе што отвори профил неодамна 4 дена пред избориве поточно, но мене не ми треба партија за да опстанам и никогаш не сум паднала на тоа ниво, па да мора секоја изборна сезона да отворам нов профил и да рециклирам постови.„Репортери без граници“: Македонија е на дното во однос на слободата на информирањето - Академик
Среда, 30 јануари 2013 – Македонското новинарство е на самото дно во однос на слободата на информирањето, покажува годинашниот извештај на организацијата „Репортери без граници“. Во последниот извештај земјава е на 116 места од вкупно 179 земји, за разлика од лани кога Македонија беше рангирана...akademik.mk
Еве ти кога твојата партија е на власт и кога не е, фактичка состојба за новинарството.
Ви еба мајката паторот, тотално ви ги измести стандардите за тоа што е нормално новинарство.
Кажи сега кој ќе го гласате за нов претседник на СДСто? Славјанка? Или ќе се префрлуваш во ЗНАМ?
Знаеме дека не си вистински ауслендер така да ти препорачувам да користиш ChatGPT нареден пат кога ќе правиш нов јузер да не бидеш толку очигледен.