Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.845
- Поени од реакции
- 23.246
Во ред, брмбрм.Колку Че Гевара![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред, брмбрм.Колку Че Гевара![]()
Гладна кокошка просо сонува. Тешко дека во скоро ќе видиш распаѓање а и да се радпадне, проблемите ќе си останат.
Да да, фокусот не треба да биде на тоа што коалициравте со косовари кои се под директна контрола на Албин Курти и сметаат дека Македонија ќе биде ново Косово, туку треба да збориме за што кажал Апасиев или некој кретен од Бугарија.Фокусот на Македонските политичари треба да биде бугарија не албанците или дуи, небитни се. Дуи слободно можат да прават протести, нивни проблем.
Кој сака нека честита, нова косовска република на тацна.Има договор, Влен добива:
Претседател на собрание
6 министерства
7 заменик министри
прв заменик премиер
Преку 400 директори и заменик директори
a dali si napravil ista sporedba so VMRO ?По логика ДУИ да имат 18 пратеници со 130+ илјади гласа, а Левица 6 со 65 илјади...2 спрема 1 во гласови, 3 спрема 1 во пратеници.
Сериозно ти зборуваш за албанците? нели ти беа браќа? нели рамковниот е супер.Да да, фокусот не треба да биде на тоа што коалициравте со косовари кои се под директна контрола на Албин Курти и сметаат дека Македонија ќе биде ново Косово, туку треба да збориме за што кажал Апасиев или некој кретен од Бугарија.
Автоматски споено мислење:
Кој сака нека честита, нова косовска република на тацна.
Гомна одродени, ќе ги штителе македонските интереси.
Онака цитирај ме ако може, пред да имаш вакви мозочки прдежи.Сериозно ти зборуваш за албанците? нели ти беа браќа? нели рамковниот е супер.
Јас кога протестирав против Талат министер за одбрана против дпне ти беше ли таму?Онака цитирај ме ако може, пред да имаш вакви мозочки прдежи.
Те читам назад што пишеш, од штаб ли ве праќаат сега да зборите за бугарија и грција, а низ задна врата на косоварите ја распродавате државава. Мислите ќор е народов нели?
Da ne bese kor ne si ja ukinuvase drzavata, ili ti sega progleda? pred 6-7 slep bese.Онака цитирај ме ако може, пред да имаш вакви мозочки прдежи.
Те читам назад што пишеш, од штаб ли ве праќаат сега да зборите за бугарија и грција, а низ задна врата на косоварите ја распродавате државава. Мислите ќор е народов нели?
Дај бе не го едуцирај, стави на игнор и не се замарај.Проблемот кој Бугарија и Грција го имаат со Македонија и со Македонците (не обратно!), е „произведен„ од големите европски, царски/кралски, воени и колонијални сили, не од САД, кои во тие времиња на поделби на македонската земја и народ, си ја гледаат својата работа и не се нешто заинтересирани за белосветските настани кои не се дел од нивната сфера на интерес и влијание.
САД се вклучуваат во светските настани дури од крајот од Првата светска војна, од кога практично почнаа да ги наметнуваат своите „вредности„ на остатокот од Светов.
Начинот на кој САД „извезуваат демократија и човекови права„ е добро познат...
Ти си протестирал? Ме чуди што не пиша и дека си бил бранител у 2001. Сите сте многу ангажирани до избори, додека не обезбедите гласови за штабот, и после срањата кога ќе ги праите зборите за тоа колку сте биле патриоти и какви жртви сте дале.Јас кога протестирав против Талат министер за одбрана против дпне ти беше ли таму?
Јас тука од тебе освен бранење на комуњари ништо друго не сум видел.
Не глуми неутрала, не си.
Не го бранам Мицко и колку ќе даде, но подобро е да се земат косоварите, откога се им се даваше на албанците 30 години јас ги бирам нив а не оние лажни мултиетнички граѓани од типот на Османи или Фуркан.
Државата одамна е распродадена, слези мурто да се качи курто е работата.Јас кога протестирав против Талат министер за одбрана против дпне ти беше ли таму?
Јас тука од тебе освен бранење на комуњари ништо друго не сум видел.
Не глуми неутрала, не си.
Не го бранам Мицко и колку ќе даде, но подобро е да се земат косоварите, откога се им се даваше на албанците 30 години јас ги бирам нив а не оние лажни мултиетнички граѓани од типот на Османи или Фуркан.
Зошто? затоа што сакам своја држава, а не вукојебина.
Ау толку а, вие толку можете, некој пред 6 години напраил срања, па вие го отварате гзот уште пошироко. Таа е стратегијата?Da ne bese kor ne si ja ukinuvase drzavata, ili ti sega progleda? pred 6-7 slep bese.
Антоне ти си бе?Да да, фокусот не треба да биде на тоа што коалициравте со косовари кои се под директна контрола на Албин Курти и сметаат дека Македонија ќе биде ново Косово, туку треба да збориме за што кажал Апасиев или некој кретен од Бугарија.
Автоматски споено мислење:
Кој сака нека честита, нова косовска република на тацна.
Гомна одродени, ќе ги штителе македонските интереси.
Се додека штитење на македонски интереси за комуњарите е албанизирање на државата и со ѓаволот ќе склучам сојуз.Ти си протестирал? Ме чуди што не пиша и дека си бил бранител у 2001. Сите сте многу ангажирани до избори, додека не обезбедите гласови за штабот, и после срањата кога ќе ги праите зборите за тоа колку сте биле патриоти и какви жртви сте дале.
Подобро било да се земат косоварите - екс дуи членови него да се преговара со други македонски партии, ти имаш ли грам мозок бе патриоте?
Вие сте најголемото зло што се случило на оваа држава, буквални политички ороспии што се ќе напраат за фотеља.
Вие сте биле десницата што ќе штитела македонски интереси, нека ни е со среќа.