A i sos pasport sum skaran ama sepak ne sum kolbasar kako tebe.Тешко е да се замисли такво нешто
Иначе да знаеш дека ни блгарски паспорт не те спасува ако на тоа се надаш
A i sos pasport sum skaran ama sepak ne sum kolbasar kako tebe.Тешко е да се замисли такво нешто
Иначе да знаеш дека ни блгарски паспорт не те спасува ако на тоа се надаш
Бугарија окупира дел од Кралевина СХС- Вардарска Бановина и мислам јужниот дел од Моравска бановина, не цела ?, а и дел од Кралство Грција, Егејска Македонија и Тракија... Дури мислам Западниот дел на грчка Македонија беше под Италија, која им дозволи на Власите , Евреи и други да го формираат Војводството Македонија, кое постоеше до окупација на Италија, кога Вермахт го укина поради тоа што таму се криеја Евреи....молам? молам?
Прегледај го приврзокот 417605
Љубе Бошковски советник за странски инвестиции.Министер за одбрана треба да е некој со цврст карактер, што знае да раководи во кризни моменти, што не ебе жива сила, ама не aj kje go stavime Timco Mucunski so elektricniot trotinet, slusalkite na usi, i smutito vo raka i taka kje ja brani republikata
Не мора да си држава а да си под окупација, самите бугари зборуваат за српска окупација на вардарска македонија, гледаш колку вреди бугарската логика? не вреди ни пет пари. Ти пратив црно на бело од нивното министерство за војна.Бугарија окупира дел од Кралевина СХС- Вардарска Бановина и мислам јужниот дел од Моравска бановина, не цела ?, а и дел од Кралство Грција, Егејска Македонија и Тракија... Дури мислам Западниот дел на грчка Македонија беше под Италија, која им дозволи на Власите , Евреи и други да го формираат Војводството Македонија, кое постоеше до окупација на Италија, кога Вермахт го укина поради тоа што таму се криеја Евреи....
Дали сте фашисти во СВ2 ?Бугарија окупира дел од Кралевина СХС- Вардарска Бановина и мислам јужниот дел од Моравска бановина, не цела ?, а и дел од Кралство Грција, Егејска Македонија и Тракија...
Азилант ли си? Остај вакви ниски удари како Рон, кажи ми, што мака те натера да навиваш за светлоплавите?A i sos pasport sum skaran ama sepak ne sum kolbasar kako tebe.
Idealizam be! A tebe shto ti smetaatАзилант ли си? Остај вакви ниски удари како Рон, кажи ми, што мака те натера да навиваш за светлоплавите?
Има ослободување на дел од некоја држава, но треба ТИЕ таму да дигнат востание... во Пиринска Македонија а и во Егејска немало востание за формирање аутономна Македонија.... тоа е фактНе мора да си држава а да си под окупација, самите бугари зборуваат за српска окупација на вардарска македонија, гледаш колку вреди бугарската логика? не вреди ни пет пари. Ти пратив црно на бело од нивното министерство за војна.
Тебе некој ако ти влезе дома а не си го поканил ти го окупира ли домот? или не го окупира оти ти @Ireal не си држава.
А ако сакаш нешто за албанската окупација на западна Македонија, читај тука.
Што разбираш ти од идеализам?Idealizam be! A tebe shto ti smetaat
Warum Menschen die AfD wählen – und was sie davon hätten
Eine aktuelle Studie hat die politischen Positionen der AfD mit den Bedürfnissen ihrer Wähler abgeglichen – und deutliche Widersprüche ausgemacht. Würde die AfD ihre politischen Ziele umsetzen, würden ihre Wähler oftmals darunter leiden.www.br.de
Мислам дека Ковачки ги нема НАТО безбедносните сертификати, тоа е проблемот. Или у превод тоа значи дека НАТО го сметаат за руски играч...Знаеш што е проблем со ова министерство? што очигледно секогаш се ставаат некои луѓе од доверба и бројлери, покрај Славјанка пред неа беше Јолевски кој беше ист како тротинетџијата Муцунски, но тоа што на командант на УЧК му беше дозволено министер за одбрана без приговор и со амин од западот кажува за нивните намери тука, како тоа не може Ковачки а може терорист.
Chichino aj batali da me dosaduvash, ovde se zboruva za makedonija a ne za tvoite politichki predispozicci za vo Deutschland!Што разбираш ти од идеализам?
Конкретно од ова што ми го прати, што би било подобро коа би дошле на власт? Ваљда не си толку туп да мислиш дека си сиромашен затоа што имаме многу бегалци
Бар 12 месеци треба да тера вака, за да му се заборават стварите што ги направи во опозиција. Поточно, не да се заборават, ама да не му се земаат за зло. Дотогаш, има уште за работење.Мицкоски е добар, сега за сега. (ако му ги заборавиме стварите што не/ги правеше у опозиција коа беше)
дефинитивно рано е, кратко е времето, нема ни влада уште, али според изјавите негови личи како да ќе биде океј
Секако, миљон пати пооверојатно е ова да е само лаење од негова страна, ама ќе видиме.
Како сакаш. Јас се потрудив да ти помогнам, да не се вратиш дома на лепење плакатиChichino aj batali da me dosaduvash, ovde se zboruva za makedonija a ne za tvoite politichki predispozicci za vo Deutschland!