Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој ја има Tvmate премиум верзија аpk?

На еден од сајтовите каде што ја најдов премиум работеше добро но не ми вади EPG a верзијата која ја има на Play Store вади и EPG од листата aма мора да се плати за плус опции.

Дали некој ја има Tvmate премиум верзија аpk?

На еден од сајтовите каде што ја најдов премиум работеше добро но не ми вади EPG a верзијата која ја има на Play Store вади и EPG од листата aма мора да се плати за плус опции.
SSIPTV е бесплатна,ако ја немаш ,симнија.

Pozdrav drustvo dali znate sky ticket kako se radi stim...ako moze pomoc...

SSIPTV е бесплатна,ако ја немаш ,симнија.
Na LG televizor SSIPTV ne prikazhuva nisto na Home stranicava t.e. glavnata stranica. Sum deinstaliral i instaliral ponovo, no pak istiot problem. Zna li neko sto problem moze da ima?

Da li ima ko bilo kakvu listu samo da ima kanal crtani film HEY KIDS jer to mi najvise voli mala unuka . Pozdrav svima i hvala onom ko mi pomogne .

Луѓе, вчера ми стаса email промоција 25% намаление нудат овие од proskytv.net намалени цени богами многу. Купив уште 4 акаунти за топ цена. Сервисот е предобар сликата стакло.

Moze preporuka za Android TV aplikaciju za STALKER (logovanje sa MAC adresom), a da nije OTT Navigator IPTV ili Vstro Player.

според мене, до сега тестирано еден куп апликации TiviMate дефинитивно најдобра апликација за гледање оптимизирана добро, работи само на андроид.

А за SmartTV најдобра барем досегашниве тестови покажале smart-stb .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom