Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Тотенхем и менталитет во битни утакмици :icon_mrgr:
Абе нив свети Мурињо кој ги опраи без бајачки колективите на Рома, Јунајтед и Реал кога беше млатен од Барса на секиј фронт и страдаа од уплав и претрпен страв, не ги управи психички и кажа дека цел колектив има менталитет на губитник, не сега со овја Пастергоколхулгиу ќе пркнеле.
Премија е ова за нив.

Да ти се плукнам Сон во тие очите криви

Заслужено ќе си освојат 3-та по ред Сити, машини се, камо некогаш Арсенал да го достигне ова ниво

Честитки до Сон што ги погреба надежите на сите фанови на фудбалот. :bravobe:

Заслужено ќе си освојат 3-та по ред Сити, машини се, камо некогаш Арсенал да го достигне ова ниво
Четврта, али добро оправдано не ти е и тебе добро после зицерот на Сон

Време е Пеп да си оди во друга екипа :icon_mrgr:
Нема смисла, те пушта да се залашеж дека ќе освоиш титула и после ти го ебува цел нервен систем. :coffee:

4ta po red, sto ke gi napravi prvi u istorija na PL sto uspeale vo toa.

Заслужена титула за Сити. Денес одиграа лошо и победија.
Сон прав капитен знаеше дека е подобро да не даде гол.:kezec:

Ajde da se nadame deka sledna Mojs ke im presudi kako sto im presudi i na Arsenal, golemiot David Mojs.
Na Arsenal nikoj ne im e kriv sto u dve nedeli si ja ebaa sezonata so Vest Hem i Villa. Prejaki se City za da kikas taka nezrelo vo tesna bitka za titula.
Најјако ќе биде ако Мојс излезе бабушот што им зема на Арсенал титулата им ја даде на Сити, за на крај во последно коло да им ја земе на Сити и да им ја даде на Арсенал.... чД

Блиску сте и вие. Неверојатна сезона. Фали искуство кое ќе си се стекне со време.

Само да. Мастермајнд е Гвардиола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom