Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
Не знам кој бранел, можда тие ко тебе што ја гласаа.Бираме да се вратиме назад?
До 2018-та браневме БЈРМ, сега Северна Македонија не чини.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам кој бранел, можда тие ко тебе што ја гласаа.Бираме да се вратиме назад?
Бираме да се вратиме назад?
Македонија напред оди.Бираме да се вратиме назад?
Прифатениот приговор се однесување на за гласањето на избирачкото место 2102 во Желино. А, како што пишува во приговорот, тој е поднесен бидејќи 110 гласачи кои го оствариле избирачкото право немале отпечаток од прст во фингер принт уредот, туку тие гласале само по матичниот број и скенирање на личната карта.
Tochno taka, zatoa pravdata v raci i Site predavnici pravec zandanaЗоран Заев до Мицковски
Заев: Мицкоски и Силјановска треба да го почитуваат Уставот и законите
Јас исто гласав без да поминам на филтерот/фингер принтерот ,можеби бевме 7 души така дозволено . Имаа пад во системот . Ова беше за во првиот круг на претседател .110 лица без оптечаток
![]()
Janko,Zaklinai maliot Kiril - Makedonce Sokole(1992)
Janko Uzunov avtor,arazman i tekswww.youtube.com
Ок тоа ама третина од гласачите да имале проблем со скенерот е сомнително малце не?Јас исто гласав без да поминам на филтерот/фингер принтерот ,можеби бевме 7 души така дозволено . Имаа пад во системот . Ова беше за во првиот круг на претседател .
Ни видоа лична , потпис и тоа беше .
Tochno taka, zatoa pravdata v raci i Site predavnici pravec zandana
Hallo ,Преспанскиот договор е потпишан 2018 година, Пендаровски победи во 2019та, Зоран Заев победи во 2020та.
Od kade znaes deka potkupuvaa, mozi im pretea so zatvor, mozi taka sakaa, mozi mozi mozi ...Како имаа дво третинско мнозинство за да смени устав? Со поткупување пратеници?
Владе јас мислев дека си Македонец од битолско, ама очигледно сум била многу грешка.