Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ви чинеа комуњарите тразили сте гледајте сеа ,пак да викате недамо косово![]()
Црни и тешки денови се пред нас, спасувајте се кој може.
![]()
Грциве да стават ембарго и Бугариве да си повлечат инвестициите тоа , веројатно бугарските клубови и промотори , друго не знам со што се влезени значајно едино што Грција е сериозно влезена . Нека си одат слободно, според мене .Црни и тешки денови се пред нас, спасувајте се кој може.
![]()
Црни и тешки денови се пред нас, спасувајте се кој може.
![]()
Овие па секташиве што за некое денарче се спремни у чмар да го примат доека слушаат како се повторува северна по 100 пати на ден на чело со онаа мрднатана квазиновинарка што му кажуваше на бектеши како сме се викале, би ги пратил на групна терапија и би им пуштал химна, бисер балкански и други патриотски песни по 3 пати на ден.Црни и тешки денови се пред нас, спасувајте се кој може.
![]()
Кои се тие инвестиции на Бугарија и Грчка нека каже копитово неписмено. Да видиме од што ќе испаштаме ајде.
Понекогаш кога ги гледам вака тажно . Ми се врти една мисла само . Што ако би имало една бомба внатре и само еден момент е доволен да полетаат . Ќе биде Македонија многу помирна а тоа е многу сигурноМоментот кога православната Турчинка која мисли дека е наследник на Атина, Спарта и Македон го напушта Собранието на Македонија.
![]()
Дното веќе е достигнато. Поголемо дно од ова не постои. Ми е гајле за Северна, ми е гајле за Преспански, ми е гајле за ЕУ.На здравје уште едно вето и патот кон дното на Европа.