- Член од
- 4 април 2018
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 129
Zaista ne znam zašto bi trebali tu voditi "razpravu" o tome, pošto u opisima aplikacija sve veoma jasno piše. I ocjene koristnika su veoma riječite...И која е разликата? Што опции нуди?
Zaista ne znam zašto bi trebali tu voditi "razpravu" o tome, pošto u opisima aplikacija sve veoma jasno piše. I ocjene koristnika su veoma riječite...И која е разликата? Што опции нуди?
Ги пробав апликациите, добро е што може да се ставаат бесллатно повеќе тв листи со канали. Е сега мене ме нервира што не ги прикажува тв каналите во менито на Android TV, нема опција да се додаде да ги прикажува.Zaista ne znam zašto bi trebali tu voditi "razpravu" o tome, pošto u opisima aplikacija sve veoma jasno piše. I ocjene koristnika su veoma riječite...
Pokušaj o tome raspraviti sa kreatorom programa OVDJEГи пробав апликациите, добро е што може да се ставаат бесллатно повеќе тв листи со канали. Е сега мене ме нервира што не ги прикажува тв каналите во менито на Android TV, нема опција да се додаде да ги прикажува.
Друго што приметив а не знам дали е вака на други телевизори кога сум во Android TV менито и го исклучам на копче и вклучам телевизорот не ми се префрлува на апликација со тв канали автоматски. Јас би сакал при секое вклучување телевизор директно да ми се уклучуваат тв каналите.
Ако најдам негде од PVR Live Plus верзија без да плаќам би ја ставил таа. Не ми се даваат пари и за iptv листа и за апликација моментално. Знам дека не е многу ама приоритет штедење пари ми се за нешто друго.Pokušaj o tome raspraviti sa kreatorom programa OVDJE
Vecina listi ima logo i EPG. type=m3u_plus A mozes i sam provjerit tvoju listu.Некој да не има било каква листа m3u што има и логоа и ЕPG во самата листа вметнато? Ми треба да истестирам во Live Channels апликацијата.
http://url:port/xmltv.php?username=xxxx&password=xxx
Сакам да пробам таква листа кога ќе ги спојам Dangoo player и Live Channels апликацијата дали ќе ми вди EPG и логоаVecina listi ima logo i EPG. type=m3u_plus A mozes i sam provjerit tvoju listu.
PSКод:http://url:port/xmltv.php?username=xxxx&password=xxx
One 2 liste,sto sam ti nedavno poslao,rade odlicno i imaju EPG+Logo.
Nikade ne ti rekoa deka sam ke stavas EPG ili logoaСакам да пробам таква листа кога ќе ги спојам Dangoo player и Live Channels апликацијата дали ќе ми вди EPG и логоа
DangoPlayer - Apps on Google Play
A fast video player and IPTV client for Android and TVplay.google.com
Апликацијта Dangoo player колку што видов нема опции посебно да ставиш EPG.
Да како што е пишана така ја ставам или е до плеерот или до листата. Исто ме зезаше ја инсталирав апликацијата DangoPlayer ми ја дава како празна откако ми направи update на апликацијата. Првиот пат кофа ја ставив листата во Live Channels не ми вадеше ни лого ни EPG.Nikade ne ti rekoa deka sam ke stavas EPG ili logoa
Toa sto ti pisaa da probas e koga ke ja vnesuvas listata vo playerot da pazis na krajot da i pisuva type=m3u_plus a ne type=m3u
poslana