Не верувам, републиканците се природно такви па ги искористува кој сака.Прегледај го приврзокот 415850
Еј, и семејствата.
Како носоњите ги држат овие за муда е неверојатно.
Може имаат слики и снимки од сенаторите на островот на Епштајн?
И ред други работи, не само документација за настраности и педофилија.Може имаат слики и снимки од сенаторите на островот на Епштајн?
Цела либтардија се сврти против Израел, вклучително и Сорос. Usual suspects кои го скенаа цел свет, вклучително о нас, се на страната против Израел, да не кажам Хамас.@jamajka ова не е во Сомалија, ова се религиски фанатици на сред Израел, ја запалиле канцеларијата на ОН.
И? Што треба да ни каже ова, освен дека си на иста линија со овој либтард ?
Сорос е антисемитЦела либтардија се сврти против Израел, вклучително и Сорос. Usual suspects кои го скенаа цел свет, вклучително о нас, се на страната против Израел, да не кажам Хамас.
Ако видиме линеарно, покушаа да го бутнат Биби на улица, не им успеа, па отидоа на план Б.
Нормална реакција е палењето на штабот на ОН. Ние запаливме амбасада, заради друга држава.
Све на све интересни времиња да се гледаат теоретичарите на заговор и нивните приказни за Хаџарите. Сега Соросоидите, Берни, БЛМ, Антифа, лгбт, скоро цела америчка власт …. Сите се на нивна страна …
Во секој народ има нецивилизарани, И кај нас, не се кренаа сите да палат амбасада...Сорос е антисемит
Нормална реакција на цивилизиран народ.
Па то е муабетот.Во секој народ има нецивилизарани, И кај нас, не се кренаа сите да палат амбасада...
Не го поддржувам Биби, никад не сум го поддржувал и го сметам за најкрив за ова што се случува.Па то е муабетот.
Јас не ги мразам Евреите, баш напротив.
Но ова е радикална фундаменталистичка власт што ја има Израел, со министри кои се осудени за тероризам, и премиер кој редовно зборува за гои.
И ти на некој неразбирлив начин ја поддржуваш.
не го поддржуваш, али уште ги гланцаш ташаците на Биби. Све беше океј додека не го избраа него. Само што го избраа, одма протести и војна отвори со Хамас. Овој им ја уништи цела репутација на евреите што ја граделе со децении во светот.Не го поддржувам Биби, никад не сум го поддржувал и го сметам за најкрив за ова што се случува.
Иначе од друга страна све е некако очекувано. Палестинците беа на страната на западот во Сирија, сега западот е позади Палестинците...