Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Мала помош ? Сакам да земам Редми Ноте 13 Про 5 г ? Го има во Мобеликс као бил Глобал и за Азија пазар ? Дали би функционирал на нашиве мрежи или да не се залетувам ? Бидејќи официјално кај нас само Редми Ноте 13 Про + 5г го нудат, а тој ми е поскапа варијанта и не е со Снапдрагон..

Мала помош ? Сакам да земам Редми Ноте 13 Про 5 г ? Го има во Мобеликс као бил Глобал и за Азија пазар ? Дали би функционирал на нашиве мрежи или да не се залетувам ? Бидејќи официјално кај нас само Редми Ноте 13 Про + 5г го нудат, а тој ми е поскапа варијанта и не е со Снапдрагон..

штом се продава овде значи дека работи. Нема што да се секираш.

Го имаш во нептун и во телеком,верзијата на 13 про 5г со снапдрагон.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Го имаш во нептун и во телеком,верзијата на 13 про 5г со снапдрагон.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Да но е драстично поскап а е со послаба меморија... А претпоставувам дека и таму е истиот, бидејќи само они го нудат, додека во Ми Сторе, Анхоч, Сетек воопшто го нема..

Два Redmi 13C купени тука, на едниот ми го појави HyperOS надградбата на другиот не. Ми инсталираше само security patch за март. Имал некој сличен проблем?

Два Redmi 13C купени тука, на едниот ми го појави HyperOS надградбата на другиот не. Ми инсталираше само security patch за март. Имал некој сличен проблем?
Nema problem i na druguot ke imas isto upddejt samo malku pokasno za nekoj den

Има опција да се тргнат овие реклами за игри и слично?
Screenshot_2024-05-10-10-44-27-570_com.miui.home.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom