Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ај бе не ме замарај, не планирам цела вечер со тебе да се објаснувам.
Воопшто веќе ништо нема да те прашувам. Горка е вистината, полесно се живее во лаги.

Ова со местава по аналитички центри не би се кладел дека се точни, поготово што треба да се гледа ИЕ по ИЕ, количници итн итн.

Ова преоптимистично. Нема шанси да испадне вака.
Ако идеме по бројкиве вака сдс ке има макс 20 пратеници, за мене е очекувано ..сдс се распаѓа :)

Овие маливе партии само прават штета и работат за шиптаpски интереси свесно или несвесно, нема потреба за повеќе од 4 Македонски партии
Како? Кога во 5 од 6 ИЕ победничката партија секогаш е „македонска“ партија.

Овие маливе партии само прават штета и работат за шиптаpски интереси свесно или несвесно, нема потреба за повеќе од 4 Македонски партии

isto kako i levica...

Еве, Тимчо вика - проценувал 55 пратеници. Тоа е веќе остварливо.

Муцински сега кажа по бројкиве вмро оди над 55 + пратеници , водат убедливо секаде ..

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Сега ќе дојдат да те наречат партиски бот ама тоа е реалноста направиле нашиве 50 партии кога избираме пратеници со изборни единици

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom