Воопшто веќе ништо нема да те прашувам. Горка е вистината, полесно се живее во лаги.Ај бе не ме замарај, не планирам цела вечер со тебе да се објаснувам.
Воопшто веќе ништо нема да те прашувам. Горка е вистината, полесно се живее во лаги.Ај бе не ме замарај, не планирам цела вечер со тебе да се објаснувам.
Ако идеме по бројкиве вака сдс ке има макс 20 пратеници, за мене е очекувано ..сдс се распаѓаОва преоптимистично. Нема шанси да испадне вака.
Овие маливе партии само прават штета и работат за шиптаpски интереси свесно или несвесно, нема потреба за повеќе од 4 Македонски партии
Ако само селата и малите места со малку жители би се рачунале ова би била состојбата, оти од нив идат првите резултати.
Како? Кога во 5 од 6 ИЕ победничката партија секогаш е „македонска“ партија.Овие маливе партии само прават штета и работат за шиптаpски интереси свесно или несвесно, нема потреба за повеќе од 4 Македонски партии
Булеварко ќе спие на фејсбук .
isto kako i levica...Овие маливе партии само прават штета и работат за шиптаpски интереси свесно или несвесно, нема потреба за повеќе од 4 Македонски партии
Сега ќе дојдат да те наречат партиски бот ама тоа е реалноста направиле нашиве 50 партии кога избираме пратеници со изборни единициОвие маливе партии само прават штета и работат за шиптаpски интереси свесно или несвесно, нема потреба за повеќе од 4 Македонски партии