Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
ДУИ победиле или не, Албанците по изборите ќе бараат да се смени гласањето за претседател и ќе побараат промена на нивниот статус у устав.

Убаво за нив, и јас сакам да се промени нивниот статус во Устав така што сакам воопшто да не ги има во Устав.

Ако се подготвени да гласаат за такви уставни измени, ја имаат мојата поддршка.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Сите што се странство, а не дојдоа да гласаат на избориве да им се забрани да коментираат на темава.

18:00 саат е. Сега треба да почне граничен премин Богородица со пауза и Неамудањците да стасаат дома за наредните локални, крвца ли им ебам сељачка .

Може да се слика на избирачко место, забрането е само заокружено ливче да се слика. Имаш слики и од куп македонски политичари како гласаат, ставаат ливчиња во кутија итн. Тука не гледам заокружени опции така да се си е легално во сликава.

Сите што се странство, а не дојдоа да гласаат на избориве да им се забрани да коментираат на темава.
...дискутабилно, не си баш во право, не по нивна кривица, имаше еден добар пост претходно за тие случаеви, ништо организирано, дебакл тотален во организирање од државата за тие гласачи!

Мене само едно не ми е јасно.Официјалната излезеност е таа шти ја кажаа на прес конференција или е таа на страната ма дик?

Сега го намалија на 39.27 хаха како?
1715183934703.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom