Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
За среќа во мојата изборна единица не морам вака да размислувам па гласам за кого сакам ама вие помагајте му на аљи со вашето непокорување на системот па ние да плаќаме овде што живееме додека вие се правите газди од њемачка
За среќа има корисни будали што не ги бојкотираат тие што не им даваат една изборна единица и не спасуваат од аљи :facepalm:

ДУИ ги бојкотира изборите, па би рекол и пола од вреди, на 7 шошони 1 гласа, но ништо не ни можат.
Никој ништо не ти може Никола!!
Никола утре сабајле со првиот авион во Скопје на бел коњ низ триумфалната порта.

Последно уредено:
Дури тогај шќипите ќе пробаат да направат уште една 2001 :pos:
Нека пробаат, ќе ги снема за еден ден, на сите им е скурчено од нив дури и на Америте.

Сите на избори!!
Шутка не ти бега Алија, Алија, алијаааа

Местото кај што живеам има 150тина куќи од кои 4-5 се албански, и ги немам видено со години, веројатно се по странство. Сега ги сретнав на гласање и земаа ливче само за парламентарни.

Сега бев на гласање , кутиите се скоро полни неможев ливчето да го бутнам , има голема излезност кај мене :)

Добро е што не посака и времето денес сончево убаво за гласање, со оглед дека утре ке врне(и би имало помала излезност) , значи и времево и Бог крена раце веќе од дуи и сдс :cool:

Излезете и гласајте сите за било која Македонска опција освен сдс. Што повеќе пратеници од Македонските партии, а помалку од сдс и дуи. Тоа треба да ни биде целта на сите нас Македонците. Ми е гајле од која политичка партија нека се, битно да се закопаат сдс и дуи денес. Сдс од утре да се забрани нејзиното постоење и делување како политичка партија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom