Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

ausländer

Left the building
Член од
4 мај 2024
Мислења
367
Поени од реакции
460
За среќа во мојата изборна единица не морам вака да размислувам па гласам за кого сакам ама вие помагајте му на аљи со вашето непокорување на системот па ние да плаќаме овде што живееме додека вие се правите газди од њемачка
За среќа има корисни будали што не ги бојкотираат тие што не им даваат една изборна единица и не спасуваат од аљи :facepalm:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.403
Поени од реакции
9.034
ДУИ ги бојкотира изборите, па би рекол и пола од вреди, на 7 шошони 1 гласа, но ништо не ни можат.
Никој ништо не ти може Никола!!
Никола утре сабајле со првиот авион во Скопје на бел коњ низ триумфалната порта.

Последно уредено:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.641
Дури тогај шќипите ќе пробаат да направат уште една 2001 :pos:
Нека пробаат, ќе ги снема за еден ден, на сите им е скурчено од нив дури и на Америте.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.759
Поени од реакции
5.689
Сите на избори!!
Шутка не ти бега Алија, Алија, алијаааа

Член од
4 јуни 2016
Мислења
473
Поени од реакции
411
Местото кај што живеам има 150тина куќи од кои 4-5 се албански, и ги немам видено со години, веројатно се по странство. Сега ги сретнав на гласање и земаа ливче само за парламентарни.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
6.478
Сега бев на гласање , кутиите се скоро полни неможев ливчето да го бутнам , има голема излезност кај мене :)

Добро е што не посака и времето денес сончево убаво за гласање, со оглед дека утре ке врне(и би имало помала излезност) , значи и времево и Бог крена раце веќе од дуи и сдс :cool:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
39.717
Излезете и гласајте сите за било која Македонска опција освен сдс. Што повеќе пратеници од Македонските партии, а помалку од сдс и дуи. Тоа треба да ни биде целта на сите нас Македонците. Ми е гајле од која политичка партија нека се, битно да се закопаат сдс и дуи денес. Сдс од утре да се забрани нејзиното постоење и делување како политичка партија.

Kajgana Shop

На врв Bottom