Да...очекувам, излезноста во Чаир махала да биде поголема и од онаа во Липковско...барем 128% од запишаните гласачи.Во Кичево, Охрид, еве и во Чаир вечерва имаат фатено од ДУИ со пополнети ливчиња...утре ќе биде интересен ден
Да...очекувам, излезноста во Чаир махала да биде поголема и од онаа во Липковско...барем 128% од запишаните гласачи.Во Кичево, Охрид, еве и во Чаир вечерва имаат фатено од ДУИ со пополнети ливчиња...утре ќе биде интересен ден
Само за тие што имаат направено сунет ќе направат закон сигурноДали ако се воведе шеријат значи дека и јас како Македонец ќе можам да си имам харем?
Ако е да, ќе размислам и јас
Во липково,студеничани,сарај и арачиново сигурно уште од пред две недели ги наполнилеВо Кичево, Охрид, еве и во Чаир вечерва имаат фатено од ДУИ со пополнети ливчиња...утре ќе биде интересен ден
Јас верувам дека ќе дојдат да гласаат, исто колку што верувам дека Никола Роквиќ оди пеш за грција.
Не ја разбрав споредбава, може малце да елаборираш?Јас верувам дека ќе дојдат да гласаат, исто колку што верувам дека Никола Роквиќ оди пеш за грција.
Добро е ако нема од ПустецВо Кичево, Охрид, еве и во Чаир вечерва имаат фатено од ДУИ со пополнети ливчиња...утре ќе биде интересен ден
Ни тие ќе дојдат ни Роквиќ оди пеш до Грција.Не ја разбрав споредбава, може малце да елаборираш?
Македонија никогаш нема да влезе во ЕУ а условите што се наметнуваат се само стапица за да се растури државата територијално и да се избрише се што е македонско на геогравската карта на народи.Значи понатамошни услови ќе бидат менување на химна,знаме и јазик за да се избрипе префииксот Македонски.Во право си, еве се договоривме со Грците, избрусивме шахти, станавме северџани и само што не сме влегле во ЕУ, кај и да е
Тоа го разбрав само зашто баш Роквиќ пеш до Грчка ми беше прашањето.Ни тие ќе дојдат ни Роквиќ оди пеш до Грција.
Точно бидејки со една изборна единица сите раштркани гласови од одредена партија се бројат на куп а не како сега да пропаѓаат во вода.Ме интересира дали намерно сдс и дпмне не сакаат една изборна единица за да држат монопол, да си, вели народот и да гласам за трета опција пак, нема да успеат да освојат пратеник, па, ај за дпне ќе гласам да не биди фрлен глас
Онака, секаде е низ медиумите, досадно е веќе.Тоа го разбрав само зашто баш Роквиќ пеш до Грчка ми беше прашањето.
Грција е никој и ништо бидејки со неа пали и гаси германската Хабзбуршка династија која ја создаде таа држава.Не сакам да пишам,треба самиот да видите . Грција зошто жестоко се бори за брендот Македонија и цела позадина . Они си го присвоија.
Не можам да разберам сеуште како денешните Македонци од Вардарска Македонија сеуште имаат антагонизам кој својата историја . Зборуваме за светска историја која имало влијание во древен Египет,Рим,Индија,Месопотамија итн .
Контра прашање. Зошто Грција се пали на толку пропадната локација како Акрополис и Делфи ? Почит кон своја историја, потенцијал за економска заработка, туризам ,политичко влијание .
Овие кај беа запослесни во Водовод,ЈСП,министерство за нишај врата земај плата?Европски фронт волуме 2 Прегледај го приврзокот 415932
Сега ги чекаат дали на своја иницијатива ќе прават масовни протести за да не дозволат да се формира легалната влада а во краен случај и употреба на оружје како почеток на второ полувреме од 2001.Стравот од крвна освета од страна на нарко клановите е поголем отколку било какво обвинение за било кој криминал ако се отвори судска постапка.Очекувано!
Што мислиш, што следува понатаму?