Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За бабите е задолжен @Комити Лисиче
Извини брат ми ама овојпат и давам предност на АделинаЗа бабите е задолжен @Комити Лисиче
Што имаше врска муабетот со северџанија, не го обвинив јас грујо за спомениците и за аеродромот, факт е со тоа дека само ппдалеку бевме од договор
Јас единствено имам мрчено за тоа што можеа подобрп да ги распоредат спомениците и за тоа колку вредеше проектот градбите ке се направеа од мермер
Природна работа е да се има интерес но најдобро е за македонските интереси да играме со двете страни на светот , исток и запад , моментално цела сила транзитира кон истокот ,економски и политички . Не знам од каде е таа лоша навика цело време само ЕУ и како да нема друга опција . Не сум сакал политички сојузи,само сакам Македонија да брка економски сојузи , политиката без пари синергија нема . Јак си економски, политички имаш влијание . Природно право е.И во двете партии имало, има и ќе има про европски и анти европски струи
Груевски се обиде што досега никој македонски лидер не го направи а тоа е да ја спроведе македонската етногенеза до крај . Македонската етногенеза е од Антички Македонци до Асном .Грујо беше про ЕУ првите две години, но кога доби 60ка, сврте друга песна, тргна накај Античка.
Инаку пресмешни сте со ова која е Грција, која е Урсула, кој е ЕУ нас да ни каже. Настрана тоа кои и колкави сме биле во минатото, де јуре сме една од намладите, најмалите и најмалку моќните држави во Европа и мислите некој ќе не ферма?
ДПМНЕ - 51
СДС - 30
ДУИ - 19
Левица - 10
Вљен - 7
ЗНАМ - 3
Како што стои, нема шанси Левица да има повеќе пратеници од ЗНАМ... Си пукаа у колено Апасиев и компанија во текот на цела предизборна кампања