Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја препорака за трењер-дресер или како веќе да го наречам сакам моето куче да го научи малку да се социјализира и сл. зборам за Скопје

Дали знаете каде има вакви подни плочки?

IMG_20240425_135802.jpg

Дали знаете каде има вакви подни плочки?

Прегледај го приврзокот 414555

Провери во мега, најопремени се, само оди на лице место и барај мозаик или декоративни плочки. Или можеш и онлајн да нарачаш ако ти се плаќа 5000 рки од квадрат плус шипинг.

Некоја препорака за трењер-дресер или како веќе да го наречам сакам моето куче да го научи малку да се социјализира и сл. зборам за Скопје
Ана се вика, еве ти број 076564443. Можеш и на вибер да и пишеш, работи/дресира поединечно и во групи.

Pred se mora gazdata da se vospita za rabota so kuchina posle kucheto.

Ova chisto informativno, ne e pishano za tebe!

Здраво дали знаете каде можам да најдам квалитетна скеле скала и по можност поевтина?

Shto cudo e toa skele skala?
нормална скала која со прекршување може да се направе скеле.. Најдов неколку на нет, но вие од скопје сигурно знаете каде можам да најдам поевтина

Attachments

• IMG_5878.jpeg
    IMG_5878.jpeg
    34,3 KB · Прегледи: 11
нормална скала која со прекршување може да се направе скеле.. Најдов неколку на нет, но вие од скопје сигурно знаете каде можам да најдам поевтина

Sega mi e jasno.
Nauhalost ne mozham da ti pomognam ama znam deka vakvi skali vo Deutschland koshtaat od 100€ nagore

Здраво дали знаете каде можам да најдам квалитетна скеле скала и по можност поевтина?

Види тука:

8k_Y-oVxbuU.png

Бул. Александар Македонски б.б, Skopje, Republic of Macedonia
Dc7-7AgwkwS.png

02 258 0852
2PIcyqpptfD.png

info@baukit.mk
BQdeC67wT9z.png

baukit.mk

Поздрав

Дали има негде во Скопје да се купат дресови од репрезентации. Конкретно ме интересира за Хрватска ланскиот дрес, не овој новиот што излезе за ЕУРО 2024. Не ме интересираат онлајн порачки преку фб и слично, само во продавница да одам да купам.

Дали некој има видено ваков сос (Ајдучки) по маркетите, веќе подолго време не можам да го најдам.

1715070169578.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom