Провери во мега, најопремени се, само оди на лице место и барај мозаик или декоративни плочки. Или можеш и онлајн да нарачаш ако ти се плаќа 5000 рки од квадрат плус шипинг.
Ана се вика, еве ти број 076564443. Можеш и на вибер да и пишеш, работи/дресира поединечно и во групи.Некоја препорака за трењер-дресер или како веќе да го наречам сакам моето куче да го научи малку да се социјализира и сл. зборам за Скопје
Pred se mora gazdata da se vospita za rabota so kuchina posle kucheto.Некоја препорака за трењер-дресер или како веќе да го наречам сакам моето куче да го научи малку да се социјализира и сл. зборам за Скопје
Па ете и мене нека ме научи како да се однесувам со кучето моеPred se mora gazdata da se vospita za rabota so kuchina posle kucheto.
Ova chisto informativno, ne e pishano za tebe!
Shto cudo e toa skele skala?Здраво дали знаете каде можам да најдам квалитетна скеле скала и по можност поевтина?
нормална скала која со прекршување може да се направе скеле.. Најдов неколку на нет, но вие од скопје сигурно знаете каде можам да најдам поевтинаShto cudo e toa skele skala?
Sega mi e jasno.нормална скала која со прекршување може да се направе скеле.. Најдов неколку на нет, но вие од скопје сигурно знаете каде можам да најдам поевтина
да знам, но мора да земам...Sega mi e jasno.
Nauhalost ne mozham da ti pomognam ama znam deka vakvi skali vo Deutschland koshtaat od 100€ nagore
Имаш во Меркур,Алфиби,Бриколаж ,Хубода знам, но мора да земам...
Види тука:Здраво дали знаете каде можам да најдам квалитетна скеле скала и по можност поевтина?