- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.644
- Поени од реакции
- 4.485
Нема што да бара Прохаска таму, има титула за бркање во ЛХВ.Дрикус Ду Плесис - Јири Прохаска. Средна категорија.
Ова ако се случи, нема да знам за кого попрво да навивам.
Нема што да бара Прохаска таму, има титула за бркање во ЛХВ.Дрикус Ду Плесис - Јири Прохаска. Средна категорија.
Ова ако се случи, нема да знам за кого попрво да навивам.
Се закачкаа нешто другарски. Затоа. Имаше муабет Јири да падне една категорија. Од негова уста.Нема што да бара Прохаска таму, има титула за бркање во ЛХВ.
Не би требало тоа да се деси, али ликот е мало ретардиран, така да се е можно.Се закачкаа нешто другарски. Затоа. Имаше муабет Јири да падне една категорија. Од негова уста.
Чекај бе друже, многу го брзаш Топурија некакоДобро овој ДиПлесис и Топруија кога че имаат одбрана на титула и да почниме да ги сфаќаме за сериозни? Јас уште наместената борба на Адесања со Стрикланд сфатив дека веќе нема нешто сериозно во таа категорија, ама ајде само да прашам..
И Топурија че го крка, онакво лигле не треба да постои.Чекај бе друже, многу го брзаш Топурија некако
Човекот пред 3 месеци освои појас.
Највероватно ќе се тепа со Холовеј. Јас сакам Волк да добија реванш, али јбг. Сега после ваков перформанс на Макс...
А Дуплесис ваљда со Адесања... Не знам само дали е официјално. Ликот е преценет, исто како и Хил во полутешка. Кратко траат тие.
I agree with you, Sir!И Топурија че го крка, онакво лигле не треба да постои.
Aspinal se bori protiv Blaydes. Kakav Jones...Борби за појасите во машка категорија во УФЦ:
Пантоја - Ерцег (5 мај 2024.)
Шуга - Мераб ???
тАпуриа - Холовеј ???
козоебон - Поирер (1 јуни)
Едвардс - ??? (Ваљда го спремаат за ППВ во Манчестер)
ДДП - Адесања ???
Переира - Прохаска/Анкалаев ???
Џонс - Аспинал (Ако првиов не се откаже тотално од спортов).
Да, ама за привремен шампион.Aspinal se bori protiv Blaydes. Kakav Jones...
Да ама не верувам Џонс да се тепа против Аспинал. Како што гледам го сака гоут-от во тешка.. Стипе.Да, ама за привремен шампион.
Го скина Витикер, го победи Стрикланд. Со кој треба да се бори за да добие почит? Адесања што е 1-2 во последните три негови борби? Ако UFC мести нешто, тоа е дркачот на кучиња да добие уште една можност да се тепа за појасот и оној наркоманот да го чува појасот.Чекај бе друже, многу го брзаш Топурија некако
Човекот пред 3 месеци освои појас.
Највероватно ќе се тепа со Холовеј. Јас сакам Волк да добија реванш, али јбг. Сега после ваков перформанс на Макс...
А Дуплесис ваљда со Адесања... Не знам само дали е официјално. Ликот е преценет, исто како и Хил во полутешка. Кратко траат тие.
Ме заебаваш? За Ду Плесис ли зборуваме? ДДП и Стрикланд ти беше најнеквалитетна борба за титула. Се тепаа најflat борци, чисти просеци кои не поседуваат ништо специјално во арсеналот. А за тоа како ги победија Адесања и Витикер... Епа просто е - се случува да не победи подобриот.Го скина Витикер, го победи Стрикланд