- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.644
- Поени од реакции
- 4.487
Potato head bese nameneto za Aspinall be morePotato head
Potato head bese nameneto za Aspinall be morePotato head
Aaa da, moja greška. Nema veze i Pereira e Potato head,Potato head bese nameneto za Aspinall be more
Aspinal vo edno post fight intervju izjavi "i have 'a sniper dream' head"Aaa da, moja greška. Nema veze i Pereira e Potato head,
Facava na Hil me prebacue na komentarot na Igorče trpevski.. Pušti go slobodno, od tamo šutiraj kolku sakaš, iiiiii (i tuka ide facata na Hil) što li beše ova sega!
Не го слушаш како зборува, испијан му е умот та од дрога та од тупаници шо крка
Не знам како е можно се уште да опстојува фан-бејсов на Диаз.
Не знам како е можно некој да е фан на овој.
Кој си бе ти вака да стануваш двапати по ред од прес? Ова е дисреспект према фановите. Ако не ти чини организацијата и обврските кои те следат со потпушување на договорот, тогаш не ја прифаќај борбата! Али газето ти е отворено за кеш и сеа ќе почниш да се тепаш и по паркинг плацови.
Која ретарда...
Neprofesionalizam e da ne postignis tezina. Ne znam kako e vo boksov, ne sledam mnogu. Ja sledam atmosferava uste od nivnata prva borba i sakav Garsija da pobedi, ali kako sto gledam baegi e mentalno nestabilen.Дечково и покрај сите котраверзии кои го следат периодов е права ѕвезда и вистински фајтер :
Три пати во иста рунда го седна својот противник, не го доби појасот поради 3lbs over (1.3 кг плус) но сепак е peoples champ.
3 lbs = 1.3кг така да смешна е тежината !!! Во секој случај му еба матер, 3 седнувања во иста рундаNeprofesionalizam e da ne postignis tezina. Ne znam kako e vo boksov, ne sledam mnogu. Ja sledam atmosferava uste od nivnata prva borba i sakav Garsija da pobedi, ali kako sto gledam baegi e mentalno nestabilen.
Ne se raboti za razlikata vo tezina, se raboti za profesionalizmot. Toj treba da znae deka koga ke stapne na vaka mora da ja ima taa tezina. Site ja postignuvaat so soodvetna priprema, se spremaat so meseci za borba. Imaat licni nutricionisti i sramota e da ne se postigne tezina.3 lbs = 1.3кг така да смешна е тежината !!! Во секој случај му еба матер, 3 седнувања во иста рунда
Види вака поентата е да се спремиш за борба во која вклучува и тежина ДА, ама изгледа Devin Hane спремил само килажа и затоа изеде ќотек у една рунда како никој до сега.Ne se raboti za razlikata vo tezina, se raboti za profesionalizmot. Toj treba da znae deka koga ke stapne na vaka mora da ja ima taa tezina. Site ja postignuvaat so soodvetna priprema, se spremaat so meseci za borba. Imaat licni nutricionisti i sramota e da ne se postigne tezina.
Не зборувам за тоа кој беше подобар боксер во борбата. Зборувам за тоа кој има ментални проблеми од нив двајца.Види вака поентата е да се спремиш за борба во која вклучува и тежина ДА, ама изгледа Devin Hane спремил само килажа и затоа изеде ќотек у една рунда како никој до сега.