- Член од
- 7 февруари 2021
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 783
Вмро нека дојде на власт ама што ветува за Македонецот? Не може мене во 05 да ме буди џамија а во 06 ми е алармот за на работа.
Ветува Вмро нови 20 милионери во МКВмро нека дојде на власт ама што ветува за Македонецот? Не може мене во 05 да ме буди џамија а во 06 ми е алармот за на работа.
Ништо чудно да бојкотирет зш планот за уцена им пропадна нивните гласој втор круг не вредат пет пари...сега се плашат од ќорка...ако Максо имат 8/10 пратеника и Дпмне 50 , готови се Дуи ,и на западов скурца им се Дуи, едвај ќе чекаат после внесвење на татарите во устав да ги пикна Шутка.Она што го пишав вчера еве го денес црно на бело со слика со селфи со све.
ДУИ се спрема да бојкотира
Прегледај го приврзокот 414463
Полесно е името да се врати од ова.Вмро нека дојде на власт ама што ветува за Македонецот? Не може мене во 05 да ме буди џамија а во 06 ми е алармот за на работа.
Ама калето прати сеПовеќе ми делува дека службите на секоја држава на Балканот се труди да краде повеќе гласа.Беше јасна победата на ВМРО но не со оваков резултат, гледајќи на тоа дека службите секогаш на две карти играат јасно е дека преку Максо земале гласови од стариве комуњари и преку Гордана околу 40-60 иљади.Преку коалцијава со Стојанче, Бунурот и Љубе покрадено по источните градови а и Трајанов го ставиле како стар играч за битни информации на секои одлуки на Владата, а и ден денес човеков има пратеничка плата и со жена му зимаат плати од Белград од по 70 иљада денари.Ништо чудно што и Гордана јавно го фали Бранко како еден успешен политичар, а и Максо како ментор што го има Драган Стојменовски викан Млекце.
Зошто? Како моето граѓанско право (да спијам) може да биде помало од нечие религиозно право да се клања. Мислам клањај се што сакаш прави ама не ме вознемирувај мене што треба да работам и да сум продуктивен.Полесно е името да се врати од ова.
Ја мислам дека има неколку причини зошто сега се случија многу „бегања“,Баш сега во овој предизборен период најдоа оставки да даваат.
Сиве овие оставки укажуваат на дебело потплаќање со пари на членови, односно харање во внатрешната структура на Левица и сите нејзини блиски групи од другиве партии сè со цел да прикажат некаков распад и да ги одвратат потенцијалните гласачи.
Не се луди странците, видоа како тераат овие и сега чекаат да им истече рокот па да им ги вратат парите назад, како што на Милошевиќ што му направија.Ама калето прати се
Да не влагам у теории на заговор. Ама ајде имаше муабет, и се слагам со тој муабет. Дека меџународната му ја крои капата на Жмиц, да смени сега устав при власт, пошто во опозиција за тоа немаше теорија да прифати.Не се луди странците, видоа како тераат овие и сега чекаат да им истече рокот па да им ги вратат парите назад, како што на Милошевиќ што му направија.