- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.782
- Поени од реакции
- 2.763
Што му се случи на Левица бе? Тутун. ![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Бугар повеќе од Стево ауу
незадоволни бранковисти заевисти шеќерински итн,очекувано е ова ,никогаш нема да гласаат за дпмне овие прелеаните кај максим......всушност максим беше еден од водечките во шарената кој одтогаш до денес не се продаде ефтино како многумина шарениНогу комуњара има отидено кај комуњарот Максим
Брату , не сум тоа шо мислиш , само не ми беше јасно , ама еве на ДИК уредно си ставија.
Кривогаштани стана портокалово веќе.Првичнава мапа. Сдсш води само во Крушево, Маврово и Кривогаштани води ама многу мала разлика така да не ги ни рачунам
Прегледај го приврзокот 414259
Потоп им се случува
Па види, сепак се претседателски избори и сите знаат дека Ванковска нема да оди во втор круг, кај мене на пример во фамилија поради тоа пола гласаа за Гордана иако на парламентарни ќе гласаат највероајтно за Левица.После Левица ќе имале 10-12 пратеници!
Сега ќе треба да ги барам мислењата кој ми докажуваше.
Се случи Ванковска и изјавата за Јохан пред 10 години.Што му се случи на Левица бе? Тутун.![]()
Левица на сите анкети имаше дупло поголема поддршка од тоа што имаше Билјана Ванковска.Потоп и за Левица, се надевам заради кандидатката е.
Со вакви резултати прашање е и Апасиев дали ќе остане пратеник.![]()
Ист случај и кај мене, пола за дпне на претседателски, ама за парламентарни е друга прикаскатаПа види, сепак се претседателски избори и сите знаат дека Ванковска нема да оди во втор круг, кај мене на пример во фамилија поради тоа пола гласаа за Гордана иако на парламентарни ќе гласаат највероајтно за Левица.