Се плаќа само третиот,четвртиот ресивер,месечно околу 120 ден.Да од дополнителните информации за интернет и тв пакетиве е ова, и колку можам да разберам 2 бесплатни приемници има за сите пакети?
Се плаќа само третиот,четвртиот ресивер,месечно околу 120 ден.Да од дополнителните информации за интернет и тв пакетиве е ова, и колку можам да разберам 2 бесплатни приемници има за сите пакети?
Се бришат т.е MaxTV ресиверот кога ќе ти го земат со све снименото иде кај нив и ги заболе нив дали тебе ти се потребни снимките. На новиот MagentaTV колку што разбрав нема опција да подесиш снимките да ти останат додека сам не решиш да ги избришеш.Дали претходно снимените материјали од Макс тв остануваат или се бришат ако се префрлиш на Магента тв?
Море требаше да ја остават за есента 2024, ама кога имаш идиоти директори и раководители кои појма немаат од техника и технологија, а веруваат дека го фатиле Бога за тестиси со понова технологија, ќе си имаш идиотски резултати.Требаше уште некој месец да ја истестираат платформава пред да ја пуштат јавно...
Move TV е доста поефтино за разлика од Magenta tv која е поскапа, само ти треба стабилен и брз неограничен интернет и то е то.Magenta TV moze da im e nesto ubavo samo na tie sto ne probale Move TV / ArenaCloud na Mtel, e toa e platforma. Plus kanali nema sporedba.
EON TV во дизајн и опции подобар од сите овие. Штета што нема таму Arena Sport и некој други тв канали и не го нудат во Македонија само EON Smart боксот.Magenta TV moze da im e nesto ubavo samo na tie sto ne probale Move TV / ArenaCloud na Mtel, e toa e platforma. Plus kanali nema sporedba.
Move e bolje od Eon, ogromna videoteka, vrakanje na site kanaliEON TV во дизајн и опции подобар од сите овие. Штета што нема таму Arena Sport и некој други тв канали и не го нудат во Македонија само EON Smart боксот.
Колку што имам видено на Јутјуб , видеотека топ средена за секој неук да може да се снајде лесно, креирање детски профил на кој имаш само детски содржини, опција за спортска статистика..
Move ne e voopsto ogranicen i ima totalno sertificiran android tv os, eon e ogranicen so povekje aplikacii, edna od niv e netflix, tolku godini se na pazarot seuste ne se verificirani za netflixЕON боксот колку што видов не е до толку ограничен што значи практично има AndroidTV како што има и на повеќето модели на телевизори.
Тоа да ама добро е што ја имаат и EON апликацијата достапна нa Play store исто и Move ја има па ќе си купиш кој сакаш AndroidTV бокс или телевизор и ќе си инсталираш.Move ne e voopsto ogranicen i ima totalno sertificiran android tv os, eon e ogranicen so povekje aplikacii, edna od niv e netflix, tolku godini se na pazarot seuste ne se verificirani za netflix
Isto taka mnogu bitno na toj sto ke instaliras move ili eon aplikacija treba da ima sertificiran android tv os kako xiaomi box ili stick a ne onie kineskite ili kako fuego android tv ili fuego google tv od poevtinite a ne ST smart tv so fake android od tablet sto simnuva mobilna verzija i ne rabotiТоа да ама добро е што ја имаат и EON апликацијата достапна нa Play store исто и Move ја има па ќе си купиш кој сакаш AndroidTV бокс или телевизор и ќе си инсталираш.
Да де нормално.Isto taka mnogu bitno na toj sto ke instaliras move ili eon aplikacija treba da ima sertificiran android tv os kako xiaomi box ili stick a ne onie kineskite ili kako fuego android tv ili fuego google tv od poevtinite a ne ST smart tv so fake android od tablet sto simnuva mobilna verzija i ne raboti