Да бе сега ми стана јасно, Србија и СПЦ за да не заебат ни признаваат Македонски народ, МПЦ-ОА и се македонско, сигурно имаат задни намери, сакаат да не раскарат со кого????, кога треба оној Вучич праќа помош на копуциве северџгански само за да не заебат и да не беше ти до сега немаше тоа да биде јасно, ама затоа си ти тука и сега на Македонците им стана јасно дека Србија и СПЦ имаат задни намери и позадина
Што мислиш кои им се задните намери на Србија и СПЦ? ? ?
Ајде сигурно знаеш само распали.
Да не случајно на сила не прават Македонци за да се скараме со Бугарите (знам дека оној брррррм тоа го има на ума ама самиот нека си каже), шо мислиш тоа ќе да е нели?!
Да само бугарските се тајни, пардон оние како се викаја алЦИАда БНД и МИ6 оти нели тајни служби се де
Не грижи се ќе и дадеме бугарски пасош и одма ќе смени плоча, нема веќе српски ќе има бугарски, задоволен?
Дојде време да се каже вистината “...во 91 односно Америка да ни ја направи...“, браво.
За цело време не учеа дека клетите Руси ја ослободиле Европа од наци-фашизмот, (сега гледаме дека лажат наци-фашизмот никогаш не бил појак во ЕУропска) а сите знаеме дека тоа беа Американците кои дојдоја во Нормандија и оп ја ослободија.
Добро каде беше до сега, зошто се криеше и не сакаше да им ја соопштиш ова вистина на Македонците дека САД направиле Македонска држава во 1944 па после во 1991 повторно ја ослободиле и има ја дале на Македонците ама овие неспособни и сега ја нема.
За кога планирате да објавите дека Македонците само треба да станат Бугари и веднага ќе станат ЕУропски грајџани?
Иначе и тие Арнаутите и тие се српско масло, ако не ми верваш прашај ги брајчата, овде на форумов, САДистите цело време сакаат да не заштитат од нив ама не можат се ставиле на страна на Србите
Како бре не сме криви, ти не го слушаше ли Црпе што говореше, дека не се Бугарите-Грците и Арнаутите виновни што не не признаваат туку дека ние сме виновни, знам дека во себе делиш исти ставови не се срами само распали.
ЕУропска била виновна, како можеш такво нешто и да помислиш а не јавно да напишеш
П.С.
Покрај вакви нам не ни се потребни непријатели, доволни се овие!