Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која би била точната цена на телефонов? На 2 места во Нептун различно стои:
Прегледај го приврзокот 413214
Прегледај го приврзокот 413215
Флаерот што го правел тој ги згрешил. Цените на сајтот се тие по кои треба да се водиш. А иначе телефонов не вреди за тие пари. S23 Ultra е многу поефтин, поготово у мобилара, околу 37 илјади помалце, а скоро ист перформанс има со S24 Ultra.
Samsung A54 си гледал, ама полначот не знам колку ватен еPredlozete najdobra opcija do 500 evra. Bitna mi e ksmerata da doagja vo kutija so polnac po moznost 67 wats i nagore i da mu trae bsterijata i da e na voda i prasina otporen. Ne mi e bitno da igram igri na Telefon. Fala za sekoja pomos.
Веќе ретко кој телефон доаѓа со полнач, само кабелче ти даваат. Нема ни слушалки.samsung a54 ne doagja so polnach vo kutija, a inaku poddrzhuva samo do 25W polnenje. do 500 evra so 67+W polnenje najverojatno kje si go najdesh chareto kaj xioami. dzirni si go redmi note 13 pro, a ako ti e mnogu bitno da e otporen na voda vidi si go redmi note 13 pro plus (toj ima IP68, a prviov IP54)
Ako ajfonot ima opcija za e-sim mozes da imas dve karticki (edna fizicka i edna e-sim vo isto vreme)Ajde mala pomoš od site....
Ćerkata treba da odi na ekskurzija, ima Ajfon, pa mi treba dobra verzija na e-Sim za interent niz Evropa.
Dali Ajfonite podrzuvaat e-sim kako vtora sim karticka ili moži samo edna da bidi bez obzir dali e e-sim ili fizicka karticka
Koj operator nudi dobar roaming internet???
NEMASH POTREBA od E Sim.Ajde mala pomoš od site....
Ćerkata treba da odi na ekskurzija, ima Ajfon, pa mi treba dobra verzija na e-Sim za interent niz Evropa.
Dali Ajfonite podrzuvaat e-sim kako vtora sim karticka ili moži samo edna da bidi bez obzir dali e e-sim ili fizicka karticka
Koj operator nudi dobar roaming internet???
Ti pishav,Muabetot mi e e-sim da kupam preku internet.....i od zemja členka na EU, od kaj nas nema sansa da dadat dobra ponuda
Tesko deka ke go ostvaris toa zasto skoro sekade ke ti treba pasos da prilozis itn itnMuabetot mi e e-sim da kupam preku internet.....i od zemja členka na EU, od kaj nas nema sansa da dadat dobra ponuda
E-sim e poveke od dobra rabota i ne e korisna samo za smartwatch, nit pa go prazni tolku brzo telefonot kako sto napravi.Ti pishav,
Ne ti treba !
Esom e aplikacija i nishto drugo.
Go troshi pobrzo telefonit i najloshito, ti pajga delefonot i se krshi ekranot ili odnostavno se rasipuva. I ti si bez komunikacija a so obichna sim i telefon od trafika i ponatamu si dostapen.
A za ceshka ne bi i preporachal na cerkati da nosi iPhone.mozhi mnogu lesno da ostani bez nego.