Тука е @Таксист кој може да даде контрола и наредба ко шо вика шовинисти и ко орудие да се искористи @TaftaCrew да побие се од лево кон десно .Фали братот @Brutus на темава, имаше да ги исчисти сите комуњари од форумов...
Другар слабо пратам политика,ако има нешто добро за мавање прати во порака,во принцип политичарките имаат големо его,не се мој тип.Тука е @Таксист кој може да даде контрола и наредба ко шо вика шовинисти и ко орудие да се искористи @TaftaCrew да побие се од лево кон десно .
Толку а?Тука е @Таксист кој може да даде контрола и наредба ко шо вика шовинисти и ко орудие да се искористи @TaftaCrew да побие се од лево кон десно .
шо сине бруте тој од кај богатите бесе од кај шула,народен чоек треба како мариус ,@TaftaCrew a be sho tie tebe te cekatФали братот @Brutus на темава, имаше да ги исчисти сите комуњари од форумов...
Би одел одма од мојата Ели Панова како предлог да започнете . Убавина за очи.Другар слабо пратам политика,ако има нешто добро за мавање прати во порака,во принцип политичарките имаат големо его,не се мој тип.
Албанско племе > Македонска орда е моментално реалноста на терен . Жал ми е брате .Толку а?
Абе продолжи да сееш магла, особено ако си на норма, ич да не му се секираш.
Не цитирај погрешно, автошовинист и шовинист не е исто зарем и тоа не го знаеш?
Кај го најдоа Стево цревовоПатриотот кој крвареше за Северна ми бил идеален кандидат.
Прегледај го приврзокот 413158
Ако некој е интересиран еве линк.
Прашалник - Изборен Навигатор
izborennavigator.mk
Никого вие не сте внеле во Нато ниту пак ќе внесете во ЕУ.
Тоа ти е исто како да смкнеш гаќи, да се натртиш, да ти го натепаат со се јајца и да викаш види ме мамо дупам дупам.
Е тоа го направи Заев говнарот од Муртино, затоа кога ќе цркне, а од толку клетви ќе му удри некаде, ќе слави пола Македонија.
Не е добро преведено.
Шовинист или мануелен шовинист ? Или автошовинист Да не згрешив?Дури се вклучил и антивирусниот, значи дека добро работи Нодот, препознава сидро-вируси.
А што да се очекува од изборен манипулатор, финансиран од стари добри демократи...
Прегледај го приврзокот 413175
А кај е СтеФо да им дој на утрински муабет?...
A za voditelkava mozhi da se glasa?