Тука е @Таксист кој може да даде контрола и наредба ко шо вика шовинистиФали братот @Brutus на темава, имаше да ги исчисти сите комуњари од форумов...![]()
Другар слабо пратам политика,ако има нешто добро за мавање прати во порака,во принцип политичарките имаат големо его,не се мој тип.Тука е @Таксист кој може да даде контрола и наредба ко шо вика шовинистии ко орудие да се искористи @TaftaCrew да побие се од лево кон десно .
Толку а?Тука е @Таксист кој може да даде контрола и наредба ко шо вика шовинистии ко орудие да се искористи @TaftaCrew да побие се од лево кон десно .
шо сине бруте тој од кај богатите бесе од кај шула,народен чоек треба како мариус ,@TaftaCrew a be sho tie tebe te cekatФали братот @Brutus на темава, имаше да ги исчисти сите комуњари од форумов...![]()
Би одел одма од мојата Ели Панова како предлог да започнете . Убавина за очи.Другар слабо пратам политика,ако има нешто добро за мавање прати во порака,во принцип политичарките имаат големо его,не се мој тип.
Албанско племе > Македонска орда е моментално реалноста на терен . Жал ми е брате .Толку а?
Абе продолжи да сееш магла, особено ако си на норма, ич да не му се секираш.
Не цитирај погрешно, автошовинист и шовинист не е исто зарем и тоа не го знаеш?
Кај го најдоа Стево цревовоПатриотот кој крвареше за Северна ми бил идеален кандидат.
Прегледај го приврзокот 413158
Ако некој е интересиран еве линк.
Прашалник - Изборен Навигатор
izborennavigator.mk
Никого вие не сте внеле во Нато ниту пак ќе внесете во ЕУ.
Тоа ти е исто како да смкнеш гаќи, да се натртиш, да ти го натепаат со се јајца и да викаш види ме мамо дупам дупам.
Е тоа го направи Заев говнарот од Муртино, затоа кога ќе цркне, а од толку клетви ќе му удри некаде, ќе слави пола Македонија.
Не е добро преведено.
Шовинист или мануелен шовинист ? Или автошовинистДури се вклучил и антивирусниот, значи дека добро работи Нодот, препознава сидро-вируси.
А што да се очекува од изборен манипулатор, финансиран од стари добри демократи...
Прегледај го приврзокот 413175
А кај е СтеФо да им дој на утрински муабет?...
A za voditelkava mozhi da se glasa?