ТИФОМАНИЈА!

Член од
7 ноември 2022
Мислења
126
Поени од реакции
369
Пелистер-Арсими
Нема нешто интересно шо да се кажи, бројка околу 80-90. Некој си го испи кафето на широк сокак, некој пиво со другарите на трибина :cool:
Добар резултат на Пелистер шо придонесе за убо навивање со песна без прекини.

Прва лига, here we come.
Напревари под рефлектори loading…
:pijani:
Прегледај го приврзокот 412889
Не е битно ете дека нема толку луге, се идело на утакмици и по 10 луге поштовање за секој човек што отишол да си го бодри клубот, зборам општо и за нас и за сите. Ама да му ебам матер бе кај има тука 80-90 луге не заебавај. Не е битно и 10 да сте биле пиши реално или не ни пишувај бројка сите глеаме.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.117
Поени од реакции
3.110
Не е битно ете дека нема толку луге, се идело на утакмици и по 10 луге поштовање за секој човек што отишол да си го бодри клубот, зборам општо и за нас и за сите. Ама да му ебам матер бе кај има тука 80-90 луге не заебавај. Не е битно и 10 да сте биле пиши реално или не ни пишувај бројка сите глеаме.
И јас тоа ќе му пишев ама остави го нека си тера така.Јас би заокружил на 100ка најубаво.
Кога им отидовме викаа дека повеќе од 200 души не сме биле,а они денес 90 :pos:
FB_IMG_1670085921324.jpg

Член од
7 ноември 2022
Мислења
126
Поени од реакции
369
И јас тоа ќе му пишев ама остави го нека си тера така.Јас би заокружил на 100ка најубаво.
Прегледај го приврзокот 412896
Немораш да ја тераш водата на провокација чисто онака пишав ми падна у очи дека не ми изглеа дека има ни приближно до 90 луге..

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.117
Поени од реакции
3.110
Немораш да ја тераш водата на провокација чисто онака пишав ми падна у очи дека не ми изглеа дека има ни приближно до 90 луге..
Јас не го оспорувам трудот на дечките што идат на утакмица за нив секоја чест.Само не треба бројката да ја билдаат тоа ми беше муабетот,никаква провокација.

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.693
Пишав по моја проценка, тотално небитно ми е. Не сум од тие шо бројат во паинт.
Нека бидат 40 души ако толку ти личат.
Клаена е и сликата, убо се гледа така да нема шо да се крие.
Не си наддавам намерно. Поздрав

Член од
28 февруари 2023
Мислења
222
Поени од реакции
863
Прегледај го приврзокот 412896
Bez provokacija ama na neutralen teren megju nas, sekogas sme bile pobrojni.
Eve edno slice cisto so znaci gostovanje so site nisani kompletno.
1000002582.jpg

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.117
Поени од реакции
3.110
Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Задграничен повикува од другата страна, СИТЕ НА ЗАПАД, собир на Фонтана!!!
1000026014.jpg

Без провокација ќе може ли слика од денешното издание на домашен терен на најбројните (пред се) ракометни навивачи да видиме бројноста.
Едно сличе само чисто да видиме ние што нели постоиме само за вас и се собираме само против вас како тоа изгледа со сите нишани све комплет?

Член од
2 септември 2016
Мислења
899
Поени од реакции
2.074
Прегледај го приврзокот 412901

Без провокација ќе може ли слика од денешното издание на домашен терен на најбројните (пред се) ракометни навивачи да видиме бројноста.
Едно сличе само чисто да видиме ние што нели постоиме само за вас и се собираме само против вас како тоа изгледа со сите нишани све комплет?
klaj silika od no4 na balkanot so butel i tineks pa posle lajna jadi

Член од
28 февруари 2023
Мислења
222
Поени од реакции
863

Tvrdam i stojam na to koga sakate i kaj sakate na neutralen teren vo navivanje i brojka ve dobivame sekogas, ti tuka sega mozis da filozofiras kolku sakas ama samite fakti go potvrdvat to. I da zaborajv, nikogas kaj nas nema da naprajte gostovanje, nie kako so prajme kaj vas, ete cist primer ovaa godina ne dojdovme vo jane radi zabranata, salata ni 80% polna, isto taka i kaj vas vo kop pola del pod ogradata prazen, za razlika lani ko vi dojdovme bese poln. Pisav i pak ke napisam mozi i 20 da sme na tribina ama vredime kolku 100 komiti. Pozdrav uba vecer

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.117
Поени од реакции
3.110
Tvrdam i stojam na to koga sakate i kaj sakate na neutralen teren vo navivanje i brojka ve dobivame sekogas, ti tuka sega mozis da filozofiras kolku sakas ama samite fakti go potvrdvat to. I da zaborajv, nikogas kaj nas nema da naprajte gostovanje, nie kako so prajme kaj vas, ete cist primer ovaa godina ne dojdovme vo jane radi zabranata, salata ni 80% polna, isto taka i kaj vas vo kop pola del pod ogradata prazen, za razlika lani ko vi dojdovme bese poln. Pisav i pak ke napisam mozi i 20 da sme na tribina ama vredime kolku 100 komiti. Pozdrav uba vecer
Неможеш да ги споредуваш условите за гостување на Градски со нашите гостувања кај вас и условите што ги имавме.Немавте асална трибина до вчера за ноќна утакмица да не зборам.

Член од
28 февруари 2023
Мислења
222
Поени од реакции
863
Неможеш да ги споредуваш условите за гостување на Градски со нашите гостувања кај вас и условите што ги имавме.Немавте асална трибина до вчера за ноќна утакмица да не зборам.
Ete ke imame od vgodina boze zdravje pa ke vidime.

Член од
28 ноември 2021
Мислења
68
Поени од реакции
162
  • Хаха
Reactions: JOE

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.693
Еве уште една слика на која се гледа
бројката.
Мене пак ми личат околу 80. Десно се скратени 5-10 души.Можи грешни проценки прам.Најмалце битно ми е то.
Следен пт ќе избегавам да пишам бројки, неќам да навлегвам во непотребни дискусии.

IMG_2980.jpeg

Член од
28 февруари 2023
Мислења
222
Поени од реакции
863

1000002583.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom