Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.926
- Поени од реакции
- 8.803
Не е Де Роси толку непредвилив колку што е Пиоли глуп.
Можда и ти си во правоНе е Де Роси толку непредвилив колку што е Пиоли глуп.
Знам но бркај го 4тиот за да останеш 5ти е работава..Не смеат да се вртат назад и да очекуваат дека Аталанта нема да ги стигне..Башка тоа распоредон на Аталанта е боза во споредба со тој на Рома и плус им гостуваме во Бергамо..I 5 mesto ide CHL so kiksot Atalanta mu otvara pat na Roma .
Имаме тешки утакмици, киксот на Аталанта можеби ја олеснува работата, ама не чекаат утакмици со Болоња, Наполи, Аталанта и Јувентус, сите тие ни се сега по ред од ова коло, плус дуелот со Милан и ако поминеме полуфинален дуел измеѓу овие 4ри што ги набројав, така да како што пишав најлошо сценарио е и 6то да завршиме ако тргнат работите во провалија, сега за сега не верувам дека тоа ќе се случи, па да паднеме на 6то, Али пак ќе повторам тежок распоред имамеI 5 mesto ide CHL so kiksot Atalanta mu otvara pat na Roma .
Toa megoseben mec kw bide , no bas sega gledav raspored na Roma ,, Bologna Napoli Juve Atalanta , koj od koj po tesok mec , plus Udine i Empoli , a ovie navistina imat lesen rasporedЗнам но бркај го 4тиот за да останеш 5ти е работава..Не смеат да се вртат назад и да очекуваат дека Аталанта нема да ги стигне..Башка тоа распоредон на Аталанта е боза во споредба со тој на Рома и плус им гостуваме во Бергамо..
Како не ги врати. Пеп со Карло Анчелоти не ги враќаат.Челик колку глуп човек, ги врати во игра, па пушти го бе, нека даде гол поарно, што кур го фаулираш. А незнам колку ова беше за директен црвен, ма да тоа не ја оправдува глупоќата и несмасноста на турчинот
И пак да те цитирам со самоцитатов.Не е Де Роси толку непредвилив колку што е Пиоли глуп.
Ај официјално да ти честитам тука во фан клуб. Криво ми е што барем една утакмица не изгледавме заедно пред ТВ.Момци, нека ни е честито!
Прекраснотии на терен… и со човек мањак игравме одлично, па дури и закана бевме!
Заслужено идеме даље
Како не ги врати. Пеп со Карло Анчелоти не ги враќаат.
И пак да те цитирам со самоцитатов.
Дробите све до финале, да собере Серија А поише поени да бидеме во погорни шешири догодина во ЛШ.
Автоматски споено мислење:
Ај официјално да ти честитам тука во фан клуб. Криво ми е што барем една утакмица не изгледавме заедно пред ТВ.
Ќе ве молам само легендарниот Даниеле де Роси да го кажуваме така како што и се вика!Газииииии беееее...
10 КРВОЛОЧНИ ВОЛЦИ !!!!!
Спектакл на трибини ,ДДР чиста 10ка,играчине гинат еден за друг...
Ти амо Рома !!!!!!