Фан Клуб: Рома

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.756
Поени од реакции
26.761

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Не е Де Роси толку непредвилив колку што е Пиоли глуп.
Можда и ти си во право :)
Автоматски споено мислење:

Во следните три утакмици почнувајќи од денес со Удинезе, па Милан и Болоња ќе знаеме на што сме. После овие три утакмици најдобро сценарио можеме да бидеме 4то место во лигата и пласирани во полуфинале во Лига Европа, а најлошо да испаднеме од Лига Европа и да бидеме дури 6то место во лигата. Останува да видиме Де Роси како ќе ги изменаџира работите во следните 7 дена бидејќи сите 3 утакмици се во рок од 7 дена ќе биде густо

Последно уредено:
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Н'Дика е во стабилна здраствена состојба немал срцев удар , болката во градите била ваљда од ударот на Лука пред тоа.
Ќе се прават дополнително анализи па ќе видиме што ќе следи..Битно е жив братот.
Да чекаме сега и кога ќе се доиграат 20те минути со Удинезе ваљда да видат дали ќе поминеме во ЛЕ па да утврдат нов термин..
Добро е и вечерва што Аталанта се лизна и одигра 2-2 со Верона дома..Моментално имаме +4 од нив но они цел натпревар помалку со Виола а ние овие 20мин со Удине..Добро би било да се лизнат сега со Монца а ние да ја добиеме Болоња..Локум би било тоа сценарио..
Но ајде,прво обавезата со Милан во ЛЕ.
Форца Рома !!!

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
I 5 mesto ide CHL so kiksot Atalanta mu otvara pat na Roma .
Знам но бркај го 4тиот за да останеш 5ти е работава..Не смеат да се вртат назад и да очекуваат дека Аталанта нема да ги стигне..Башка тоа распоредон на Аталанта е боза во споредба со тој на Рома и плус им гостуваме во Бергамо..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
I 5 mesto ide CHL so kiksot Atalanta mu otvara pat na Roma .
Имаме тешки утакмици, киксот на Аталанта можеби ја олеснува работата, ама не чекаат утакмици со Болоња, Наполи, Аталанта и Јувентус, сите тие ни се сега по ред од ова коло, плус дуелот со Милан и ако поминеме полуфинален дуел измеѓу овие 4ри што ги набројав, така да како што пишав најлошо сценарио е и 6то да завршиме ако тргнат работите во провалија, сега за сега не верувам дека тоа ќе се случи, па да паднеме на 6то, Али пак ќе повторам тежок распоред имаме

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.180
Поени од реакции
748
Знам но бркај го 4тиот за да останеш 5ти е работава..Не смеат да се вртат назад и да очекуваат дека Аталанта нема да ги стигне..Башка тоа распоредон на Аталанта е боза во споредба со тој на Рома и плус им гостуваме во Бергамо..
Toa megoseben mec kw bide , no bas sega gledav raspored na Roma ,, Bologna Napoli Juve Atalanta , koj od koj po tesok mec , plus Udine i Empoli , a ovie navistina imat lesen raspored

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Официјално Де Роси потпишува долгорочен договор со клубот, редно беше да потврдат, нека му е со среќа и нека продолжи да се развива како тренер

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Челик колку глуп човек, ги врати во игра, па пушти го бе, нека даде гол поарно, што кур го фаулираш. А незнам колку ова беше за директен црвен, ма да тоа не ја оправдува глупоќата и несмасноста на турчинот

Член од
14 август 2018
Мислења
4.891
Поени од реакции
10.923
Момци, нека ни е честито!
Прекраснотии на терен… и со човек мањак игравме одлично, па дури и закана бевме!
Заслужено идеме даље :oleee:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.756
Поени од реакции
26.761
Челик колку глуп човек, ги врати во игра, па пушти го бе, нека даде гол поарно, што кур го фаулираш. А незнам колку ова беше за директен црвен, ма да тоа не ја оправдува глупоќата и несмасноста на турчинот
Како не ги врати. Пеп со Карло Анчелоти не ги враќаат.

Не е Де Роси толку непредвилив колку што е Пиоли глуп.
И пак да те цитирам со самоцитатов.

Дробите све до финале, да собере Серија А поише поени да бидеме во погорни шешири догодина во ЛШ.

Момци, нека ни е честито!
Прекраснотии на терен… и со човек мањак игравме одлично, па дури и закана бевме!
Заслужено идеме даље :oleee:
Ај официјално да ти честитам тука во фан клуб. Криво ми е што барем една утакмица не изгледавме заедно пред ТВ.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Како не ги врати. Пеп со Карло Анчелоти не ги враќаат.

И пак да те цитирам со самоцитатов.

Дробите све до финале, да собере Серија А поише поени да бидеме во погорни шешири догодина во ЛШ.

Ај официјално да ти честитам тука во фан клуб. Криво ми е што барем една утакмица не изгледавме заедно пред ТВ.

Добро де не ги врати,ама ги спаси од брука :D

Имам некое чувство дека Леверкузен го минуваме.

Ќе се пишат коефициентите до утре, можеби и теоретски барем како втора пласирана италијанската ќе биде, оти на Англичаните само Астон Вила им остана

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Газииииии беееее...
10 КРВОЛОЧНИ ВОЛЦИ !!!!!
Спектакл на трибини ,ДДР чиста 10ка,играчине гинат еден за друг...
Ти амо Рома !!!!!!

Член од
14 август 2018
Мислења
4.891
Поени од реакции
10.923
Газииииии беееее...
10 КРВОЛОЧНИ ВОЛЦИ !!!!!
Спектакл на трибини ,ДДР чиста 10ка,играчине гинат еден за друг...
Ти амо Рома !!!!!!
Ќе ве молам само легендарниот Даниеле де Роси да го кажуваме така како што и се вика!
Ние не сме северЏани, и он не е РАМ меморија!
Барем толку почит да покажеме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom