Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислење за Ауди А4, 2011, со најслабиот 2.0 дизел од 120кс? И наводно реални 250.000 км...Близок мој е заинтересиран за таква, му ја нудат за 11000 еур.
Со среќа....Засега топ иде, вторник треба да сменам масло и филтри а и воедно да се провери моторот/мењач/климата/каишот/предница+задница/кочници итн, мајсторот ми е близок така да ќе видеме што ќе кажи.
Има забелешки на бандажите (гребани се од по крајот, ниско-профилни гуми носи) и планирам да ги средам со кит, и ваљда ќе треба да ги исфарбам црни, мислам добро ќе му стое црна боја бидеќи и колата е црна.
Здраво дечки, некој да ме насоче каде да најдам црево за интеркулер, за форд фокус 2001 1.8 (115/85)
не ми дава кајгана да прикачам моја слика, али ваков е делот
Мицубуши е јапонската Дачија во однос на користење на делови каде се штеди.Дали некој има искуство со Мицубиши Колт 1500цц 107кс бензинец автоматик? Знам дека Мицубиши е релативно егзотичен бренд тука на балкан па ако некој знае по нешто замолувам за мислење.
Дали мат бојата е потешка за одржување? И ако да, зошто?
Боље ѕирни по србија има момци што добро работат со фолии ќе ти ја средат како мат него цела да ја фарбаш во мат боја.Дали мат бојата е потешка за одржување? И ако да, зошто?