Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
@cholismo е во право што вика дека многу од форумов треба да ги заобиколиш камо да ги запознаеш у живо.
Не требало романтика, ако нека ви се за one stand сите па ќе квичите сите жени дека биле курви.
Не е за романтика, туку е за губењето време. Се може да се постигне/купи во животот, но никој не може да си го врати изгубеното време.

Zdravo mnogu se zaljubiv vo edna devojka a znam deka taa ne e uf mene zaljubena sto da pravam dali da i kazum deka ja sakam
Покани ја на вечера. А потоа истуширај се,(обавезно)среди се и пробај да ја освоиш.

gledaj obostrana zainteresiranist da ima.
Ne forsitaj na sila nisto.
So ke ja vikash na rucek na kafe itn. Koga i sam znaesh deka ne e zainteresirana. Inat da terash do kraj ili ete nema da bideme ama i ego ke smiram. Zasho detski raboti?
I koga praish muabet so nejze dobro ponasaj se.
A drugoto so treba da bide ako treba ke bide.

Da da no sepak mnogu ja zasakav i mislam deka ako me odbije 5 godini ke sum vo depresija

Normalna rabota i ke te odbivaat i ti ke odbivash
Eve jas na susaro sakqm da mupisham ama mi e strav da ne me odbie :(
Ps:ke go cekam na zurka da dojde da go zapoznaam :)
Nemoj Experimenti so deca da pochnuvash
Автоматски споено мислење:

Da da no sepak mnogu ja zasakav i mislam deka ako me odbije 5 godini ke sum vo depresija
A da ja prasham jas za tebe ? :D

Eve ti ja @DenaM naka ti kazhi kaj da ja chekash i odete na vecera. Ubava zhenska i plus vejche ti gi znaj makite.Taka da i pobrzo ce si ja zasakash.
A ti taa bara nekogo

Normalna rabota i ke te odbivaat i ti ke odbivash
Eve jas na susaro sakqm da mupisham ama mi e strav da ne me odbie :(
Ps:ke go cekam na zurka da dojde da go zapoznaam :)

Некогаш кога нешто сакаш да кажеш ти текнува дека некој друг го кажал тоа подобро па ги користиш неговите зборови. Во случајов тој некој друг е Жељко Самарџич.

Није теби ночас месту
у мом хладном ходнику,
да би доша до мог срца,
не знаш тајну лозинку,

Теби треба неко снажан,
неко јак и сигуран,
а не човек као ја,
од живота уморан...

Покани ја на вечера. А потоа истуширај се,(обавезно)среди се и пробај да ја освоиш.
Јас викам да ја истушира и неа. За секој случај :)

А најсигурна опција му е да ја избања.

После вечера букаке, да се исплати вечерата, а не да частиш фуфици како еден што пишуваше порано у темава.

Нокти да исече или може малце да му бидат пораснати ?

Некогаш кога нешто сакаш да кажеш ти текнува дека некој друг го кажал тоа подобро па ги користиш неговите зборови. Во случајов тој некој друг е Жељко Самарџич.

Није теби ночас месту
у мом хладном ходнику,
да би доша до мог срца,
не знаш тајну лозинку,

Теби треба неко снажан,
неко јак и сигуран,
а не човек као ја,
од живота уморан...
abe lepotane ete mu dade dobar predlog na deckovo so barashe sovet neka ja nosi na zeljko na koncert.
ps: red john ne sakashe da dade iljadarce da me nosi :(

Абе ја да му кажам на човекот, да не рече после, не ми кажаа да се обрука:icon_lol:
i zabi da izmie :)
mala sala da ne se naljuti

Последно уредено:
Не е за романтика, туку е за губењето време. Се може да се постигне/купи во животот, но никој не може да си го врати изгубеното време.
Абе ако е за тоа тогаш чиста работа плати си курва нит време да губиш плус гарант нема да те одбие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom