Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.403
Поени од реакции
9.034
Znaci koga nekoj ke vika protivpozarna sluzba Sretko i Borce vikaat "false alarm" i si prodolzuvaat so kafeto i tek koga ke go ispijat kafeto, stanvat i trgvat da go isklucat alarmot.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.128
Поени од реакции
30.221
Една па култура од универзална што да ти кажам, мислиш Колосеумот бил таму па изгорел. Обична сала како што има у секој кварт у секој поголем град.

Имаме ние доста објекти што значат култура ама не се у центар у скопје и се небитни за просечниот каур.
Во таа сала се одржуваа настани како детски фестивали, детски претстави, музички концерти од секакви изведувачи, манифестации.
Сега најголемиот беден град Скопје се што стаса пика у поранешна Борис спортска сала, што и не се ни вика така.

Затоа слушајте си ги Дино Мерлин, Цеца, сега за помладите Цоби и Нучи и Бресквица и чудете се зошто во Ист Гејт на албански ви се обраќаат.

За мене, можеби и разбудување дека не постои надеж за овој народ и броени му се деновите, е тоа што комуњарите ја уништија, а као демек патриотите се радуваат на тоа.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.854
Поени од реакции
6.607
Во таа сала се одржуваа настани како детски фестивали, детски претстави, музички концерти од секакви изведувачи, манифестации.
Сега најголемиот беден град Скопје се што стаса пика у поранешна Борис спортска сала, што и не се ни вика така.

Затоа слушајте си ги Дино Мерлин, Цеца, сега за помладите Цоби и Нучи и Бресквица и чудете се зошто во Ист Гејт на албански ви се обраќаат.

За мене, можеби и разбудување дека не постои надеж за овој народ и броени му се деновите, е тоа што комуњарите ја уништија, а као демек патриотите се радуваат на тоа.
Друже таква сала има у секое мало малтене у секој голем град. Голем кур ако изгорела, нека направат нова поголема.

А ја се кладам дека у таа "културна" сала низ годините поминале и Дино Мерлин и Цеца, Меца, и сите мртовци од екс ју.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.128
Поени од реакции
30.221
Друже таква сала има у секое мало малтене у секој голем град. Голем кур ако изгорела, нека направат нова поголема.

А ја се кладам дека у таа "културна" сала низ годините поминале и Дино Мерлин и Цеца, Меца, и сите мртовци од екс ју.
Нема зошто да прават.
Београдска арена ми е на само 6 часа со кола.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.454
Поени од реакции
87.197
Според мене Аквадуктот има поголемо историско значење од Универзалната сала, ама никој не мрда со прст да се уреди објектот и околината околу тој објект. Не знам, можеби не е на доволно urbana локација, нема Силбо таму, па затоа ќе го оставаме да се распадне... А сите ќе кукаат кога тоа ќе се деси.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.445
Според мене Аквадуктот има поголемо историско значење од Универзалната сала, ама никој не мрда со прст да се уреди објектот и околината околу тој објект. Не знам, можеби не е на доволно urbana локација, нема Силбо таму, па затоа ќе го оставаме да се распадне... А сите ќе кукаат кога тоа ќе се деси.
од време на време, само, доаѓаат УЧК/АлКаеда и копаат дупки у столбовите на аквадуктот, зашто имало злато скриено

отприлика еднаш годишно има таква вест

Kajgana Shop

На врв Bottom