- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.396
- Поени од реакции
- 5.772
Мислиш одиш во пласет по донер
СДС ќе ја срушат, ВМРО-ДПМНЕ ќе напраи нова, пошо сдс освен за песочно замоче на плажа за друго не ги бива."Позитивно" нешто околу денешното горење на универзална сала е што ова не се случи за време на некоја можна идна манифестација каде би имало сигурно и жртви. Без разлика колку ја сакате или не ја сакате Универзална Сала, таа претставува симбол на едно минато Скопје, спомени и емоции за голем број жители на градот.
Избран е сосема погрешен начин на реконструкција на градбата, најдобро ќе беше да ја срушат и да изградат некој ултра модерен објект но ете го избраа патот на тендерирање и перење пари, среќа без човечки жртви. Денешните уапсени обични работници се само жртви на тендер-мафијата која владее во Македонија, жртвено јагне за да се исперат гревовите на некои други трети лица. Се друго е лага !!!
Една па култура од универзална што да ти кажам, мислиш Колосеумот бил таму па изгорел. Обична сала како што има у секој кварт у секој поголем град.Vo drzavata ne postoi poveke kultura ama ako sakate se srusete, pravete si trgovski, za inat na komunjarite.
Spomenik asalen branitelite nemaat univerzalna e problem za drzavava…Една па култура од универзална што да ти кажам, мислиш Колосеумот бил таму па изгорел. Обична сала како што има у секој кварт у секој поголем град.
Имаме ние доста објекти што значат култура ама не се у центар у скопје и се небитни за просечниот каур.
Да сум ја на функција, ќе напраам едно здание во барок стил, чисто само да посведочам на неколку мозочни удари.
Kaj ima takvo video ?Прекрасен ден денес. Искочи видео од Фуркан Салиу како го газат џандари, а он квичи под нив како прасе пред колење, плус се запали Универзалната сала. Изгоре тој змијарник, и комунистички симбол во Скопје. Место каде што менталната комуњара и прогресивното граџанство се собираше да се лаже меѓу себе и да си ги остварува своите влажни соништа. Се на се одличен ден, но и одличен период каде што директно сведочиме на распадот на еден канцер кој ја ништи оваа држава од нејзиното осамостојување. Сдс после 8ми не смее да постои повеќе.
Прегледај го приврзокот 412364
Напијте се едно комуњато од мене.
Kaj ima takvo video ?
Како му ја набутал главата џандарот гарант некое кучешко гомно има лапнато доле.87K views · 1.1K reactions | Si u arrestua gazetari i PortaliX? Si u tentua të fshihen materialet dhe të merret telefoni? Si e arsyeton Ministri i punëve të brendshme veprimin e... | By PortaliX | Facebook
Si u arrestua gazetari i PortaliX? Si u tentua të fshihen materialet dhe të merret telefoni? Si e arsyeton Ministri i punëve të brendshme veprimin e...www.facebook.com
Најважно што треба да се каже е дека полиција не те приведува вака ако си невин.Како му ја набутал главата џандарот гарант некое кучешко гомно има лапнато доле.
Секако де ама не сум слушнал за некој невин од нивните така да...Најважно што треба да се каже е дека полиција не те приведува вака ако си невин.