Дневна доза сеир!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Кирилица повикува: Да навиваме за Грција

Вечерва во 20:30 часот нашиот јужен сосед го игра решавачкиот натпревар против Аргентина за пласман во следниот круг натпревари на Светското првенство во Јужна Африка. Кирилица ве повикува да ги надминеме политичките бариери и да им дадеме искрена спортска поддршка на нашите соседи
Спортот може да ја победи политиката, а добрите соседи меѓусебно се поддржуваат. Кирилица ве повикува денес да докажеме дека сме добри соседи без никакви предрасуди. Македонија вечерва нека навива за нашиот јужен сосед Грција во фудбалскиот меч против Аргентина во рамките на Светското првенство во фудбал.

Да навиваме за нашите соседи!
Напред Грција!

абе ајде :pos: :pos: :pos:

H

HITCH

Гостин

--- надополнето ---

Кирилица повикува: Да навиваме за Грција

Вечерва во 20:30 часот нашиот јужен сосед го игра решавачкиот натпревар против Аргентина за пласман во следниот круг натпревари на Светското првенство во Јужна Африка. Кирилица ве повикува да ги надминеме политичките бариери и да им дадеме искрена спортска поддршка на нашите соседи
Спортот може да ја победи политиката, а добрите соседи меѓусебно се поддржуваат. Кирилица ве повикува денес да докажеме дека сме добри соседи без никакви предрасуди. Македонија вечерва нека навива за нашиот јужен сосед Грција во фудбалскиот меч против Аргентина во рамките на Светското првенство во фудбал.

Да навиваме за нашите соседи!
Напред Грција!

абе ајде :pos: :pos: :pos:
Ме интересира дечкиве си гледале по дома или се замешале у народ да навиваат :pos2:

Инаку синоќа се навиваше `ко за Македонија :smir:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Му се клања цел Париз

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
pazate go ova hahahahhahaaa eto sto sam vruc imam stan ali nemam kljuc.........:nesvest:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
koj sum, shto sum kade sum???
LELEEEEEEEEEEEEE GREV,

[video]http://www.liveleak.com/view?i=898_1277129115[/video]

@cool@