Исчезнати лица

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Од овие само Карла Хомолка, Мајра Хиндли и Ејлин Вурнос ги препознав.Другиве не ми се ниту на лик познати.
Жениве сериски убијци ги немам многу следено.

Инаку, Карла Хомолка извадила скор од едвај 5 од можни 40 поени на Харе тестот за дијагностицирање на психопатија.
За разлика од нејзе, нејзиниот партнер Пол Бернардо вади 35/40 што го прави клинички психопат.
Тој мислам починал на судење.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Жив е.Дури и книга има напишано за злосторствата и неговата врска со Карла.
На една од тие исто мажот и бил партнер, слична приказна, ама на судење починал.

И ете сите се мили, слатки женички, посебно онаа џивџи бабичката што си водела хостел и гостите во буриња со солна киселина, заедно со синот внатре..

Член од
21 мај 2021
Мислења
787
Поени од реакции
1.650
На една од тие исто мажот и бил партнер, слична приказна, ама на судење починал.

И ете сите се мили, слатки женички, посебно онаа џивџи бабичката што си водела хостел и гостите во буриња со солна киселина, заедно со синот внатре..
Која е таа поточно на сликите? Онаа првата од 4-та колона?:eek:
Инаку, Карла Хомолка е таа најубавата (трета колона, трета слика), Мајра Хиндли веднаш пред неа.Ејлин Вурнос последната на сликите.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.505
Поени од реакции
18.763
Прејако како си ги извртивте муабетите :aplauz:
Никој нигде не рече дека според изглед треба да му се суди на некого туку самата појава на старата мене ми е језив
Од кога немаме право да коментираме нечиј изглед ?
Мене старата не ми е грда туку ми е страшна :toe: енд оф стори

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.387
Поени од реакции
4.338
Никој нигде не рече дека според изглед треба да му се суди на некого туку самата појава на старата мене ми е језив
Ама тоа ти зборат, дека ти е страшна затоа што ја знаеш позадината на приказната. Баби како оваа има во секое ебано село на балканов.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.505
Поени од реакции
18.763
Ама тоа ти зборат, дека ти е страшна затоа што ја знаеш позадината на приказната. Баби како оваа има во секое ебано село на балканов.
Ја постирав тука заради случајот нормално, небитно е дали мене би ми била страшна и без позадината, тоа е друга ствар.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Која е таа поточно на сликите? Онаа првата од 4-та колона?:eek:
Инаку, Карла Хомолка е таа најубавата (трета колона, трета слика), Мајра Хиндли веднаш пред неа.Ејлин Вурнос последната на сликите.
Таа лево најдоле, како џивџи што е.
Невино слатко бабуле. Да да Хомолка ја знам, ама имаше една уште поубава, неа и имаа починато децата на 7 и 10 годишна возраст и има убиено 5 мислам на таа возраст деца. Не сум сигурна, ама се обеси на поткровје, а децата по шкафови низ куќа. Т. е телата.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.438
Поени од реакции
17.825
Odi na nekoj pazar, ako veke ne mozes do selo, i ke vidis deka sekoja vtora baba ima takov izgled i fizionomija. Ti si mi slaba na psiha, lesno se podveduvas, zatoa ti e strasna babata.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.431
Поени од реакции
11.279
Изгледот многу лаже. Психопатите совршено се вклопуваат во изреката: “волк во овча кожа”.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.046
Поени од реакции
11.323
Решивме шо е и психопат и кој личи на џивџи, кој на волк и општо кој се тригернува на какви баби па истите му се одвратни.

Следни се дедовците?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.505
Поени од реакции
18.763
Odi na nekoj pazar, ako veke ne mozes do selo, i ke vidis deka sekoja vtora baba ima takov izgled i fizionomija. Ti si mi slaba na psiha, lesno se podveduvas, zatoa ti e strasna babata.
Знајш ко ке речеле порано старите абе по фаца му се познава дека е клет, е то

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.351
Поени од реакции
6.445
Бабата е класика балканска бабетина што ко ќе умре се влече ждрепка меѓу внуците кој ќе ја дипли у ќебе по скали. Ништо посебно околу неа, у зграда имам две три такви хајлендерки со 100+ кила и остеопороза. Не гледам што се забезекна некој, ваљда не очекувавте цела Србија Сузана Манчич баба да им е.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.505
Поени од реакции
18.763
Де бре сто страни испишавте за бабата учка со се неа да се носите :D
Нема да ја судат според изгледот не се секирајте ;)

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Ја гледав, притисокот и се качил, синот се нервирал, жртви тие кутрите, бебе што убил небитно тоа, само да не се нервира синот. Секакви има ете, без разлика кој како изгледа и ај вистина да не вергламе со бабата повеќе. Што се случува со телото, се најде, што има по портали, што кажуваат од муп?

Kajgana Shop

На врв Bottom